TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Drayton Bird

În anul 2005, The Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie, l-a desemnat pe Drayton Bird una din primele 50 de personalităţi la nivel internaţional care au creat marketingul modern. Lista îi mai include şi pe Philip Kotler, Tom Peters sau Theodore Levitt.

Drayton Bird a ţinut conferinţe în peste 40 de ţări şi la multe Şcoli şi Universităţi Economice din întreaga lume, inclusiv The London Business School, Greenwich Business School, Columbia University, INSEAD, Michigan State University, Manchester University.

Printre altele, Drayton Bird a participat la traininguri pentru Australia Post, HSBC, Mercedes-Benz, Toyota, American Express, British Telecom, Xerox, IBM, Microsoft, The Reader`s Digest, Virgin, Leo Burnett, Y&R, JWT, O&M, Lloyds Bank, Ford, Visa, McKinsey & Partners, Unilever, Price Waterhouse, Cap Gemini Consulting, Procter&Gamble, Nestle şi British Airways.

Înainte de activităţile sale din prezent, Drayton a fost membru în Consiliul de Administraţie al grupului Ogilvy şi vice-preşedinte şi director de creaţie al Ogilvy&Mather Direct, la nivel internaţional. El a fondat cinci agenţii şi deţine acţiuni la mai multe companii, toate din domeniul marketingului.

Revista Campaign l-a declarat unul din cei 50 de factori de influenţă ai publicităţii din Marea Britanie în ultimii 25 de ani. Revista Direct Response este de părere că Drayton Bird „a avut asupra marketingului direct din Regatul Unit un impact foarte greu de egalat de o altă persoană în viitor”.

Institutul Britanic pentru Marketing Direct l-a numit unul din primii şase Tovarăşi de Onoare ai anului 1995 şi Educatorul Anului 1997. În anul 2000, Asociaţia pentru Marketing Direct l-a inclus în Holul de Onoare. În 2003, majoritatea participanţilor la un sondaj despre precizia în marketing l-au plasat pe primul loc, ca lider al personalităţilor din marketingul direct din ultimii 15 ani.