TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ David Wolfe
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Mănâncă de obicei două mese pe zi, una la ora 11 si alta la ora 19. David Wolfe spune că asta funcţionează foarte bine pentru el şi că este posibil să mai mănânce între aceste mese ca gustare fructe sau frunze verzi.

„Iubesc să mănânc frunze verzi (le mestec ca pe gumă câteodată când mă plictisesc). Am descoperit că frunzele verzi, în special cele amare sunt alimente foarte vindecătoare. Atunci când reuşeşti să-ţi dezvolţi un gust pentru alimentele amare, vei remarca o îmbunătăţire substanţiala a sănătăţii tale.”

După o perioadă suficientă pe hrană vie 100% (între 1 şi 3 ani), corpul va începe să se elibereze de acizi şi să înlocuiască din mineralele grele. Dacă mâncaţi o dietă bogată în fructe dulci fără legume cu frunze verzi, atunci eliberarea mineralelor va avea loc mai devreme (cam 1 an). În momentul eliberării mineralelor, este nevoie să se consume aproximativ 1-2 kg de frunze verzi pe zi (un sfert mâncate, două sferturi suc).

Odată ce ai trecut de această perioadă care durează cam 6 luni, vei ajunge în punctul de unde nu mai există întoarcere. După acest moment, corpul tău va refuza mâncarea moartă atât de puternic şi vei trăi într-o stare de sănătate maximă de neimaginat în comparatie cu felul în care obişnuiai să trăieşti.