TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Autor \ David Bach
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

David Bach a ajutat milioane de oameni din toată lumea să acţioneze astfel încât să ducă o viaţă mai bună şi să facă avere. Este autorul a 7 bestselleruri, inclusiv 2 în topul New York Times. De asemenea, 4 dintre cărţile sale au fost incluse în topurile Wall Street Journal, BusinessWeek şi USA Today. Seria de cărţi FinishRich a fost vândută în peste 5 milioane de exemplare şi tradusă în peste 15 limbi.

Bach are intervenţii constante în diverse emisiuni de radio şi TV, dar şi în presa scrisă. 

A fost invitat de mai multe ori la The Oprah Winfrey Show, în scopul de a-şi prezenta strategiile pentru a trăi mai bine şi a face avere. Bach a participat în mod constant, în calitate de consultant financiar, la America’s Debt Diet — o emisiune creată după The Oprah Winfrey Show şi care a cunoscut un succes fără precedent. În plus, a fost colaborator la emisiunea American Morning (difuzată de CNN) şi a apărut frecvent la The View (ABC), Today şi ­Weekend Today (NBC) şi The Early Show (CBS). A fost colaborator şi editorialist la Yahoo!, unde rubrica sa, The Automatic Millionaire with David Bach, apărea bilunar.

David Bach este creatorul seminarelor FinishRich®.  În numai zece ani, peste un milion de oameni au învăţat cum să facă alegeri financiare pentru a duce o viaţă conformă cu propriile valori, participând la seminarele lui — Smart Women Finish Rich®, Smart Couples Finish Rich® şi Find the Money — care sunt organizate în peste 2 000 de oraşe de pe teritoriul Americii de Nord, de către mii de consultanţi financiari.

Este fondatorul şi preşedintele FinishRich Media, o companie dedicată revoluţionării modului în care oamenii învaţă să se raporteze la bani. Înainte de a înfiinţa FinishRich Media, a fost vicepreşedinte la Morgan Stanley şi partener la The Bach Group, care în timpul mandatului său (1993–2001) a gestionat peste o jumătate de miliard de dolari în numele investitorilor privaţi.