TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Cătălin Vrabie
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Cătălin Vrabie este cadru didactic universitar pentru discipline de IT precum Baze de date, Operare și programare software, eAdministrație etc. Principala responsabilitate a lui constă în relaționarea cunoștințelor academice cu abilitățile practice necesare instruirii actualilor și viitorilor angajați în structurile Administrației Publice din România – studenți ai Facultății de Administrație Publică, în domeniile menționate mai sus.

De asemenea deține un doctorat în Științe Administrative cu teza “Creșterea transparenței în Sectorul Public prin E-guvernare” în care pune accentul pe rolul IT-ului în dezvoltarea armonioasă a Sectorului Public din țara noastră.

Numeroasele participari cu lucrari la conferințele naționale și internaționale îl certifica drept un bun specialist în domeniile de competență, fiind membru a panelurilor de lucru al conferințelor EGPA (European Group for Public Administration) și NSIPAcee (Network of Institutes and Schools of Public Administration in Central and Eastern Europe).