TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hărțile sensului
Vezi
galerie

Hărțile sensului

de Jordan B. Peterson

Id: #422713

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De ce au formulat oameni din culturi și epoci diferite mituri și povești cu structuri similare? Ce ne spune această asemănare despre mintea, moralitatea și structura lumii în sine? Sunt conceptele științei și cele ale religiei cu adevărat ireconciliabile?

Jordan B. Peterson încearcă să răspundă la toate aceste întrebări, oferind o nouă ipoteză provocatoare, care explorează legătura dintre ceea ce ne dezvăluie neuropsihologia modernă despre creier și ceea ce ritualurile, miturile și poveștile religioase ne spun de mult timp. Lucrare laborioasă, care reunește neuropsihologia, știința cognitivă și abordările freudiene și jungiene ale mitologiei și narațiunii, cartea de față prezintă o teorie complexă care face ca înțelepciunea și sensul mitului să fie accesibile minții moderne critice. Cu Hărțile sensului, Peterson revoluționează psihologia religiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jordan B. Peterson

Traducător: Raluca Hurduc

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 978-606-40-0707-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 744

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: conflict, emoții

 

Opinii editoriale

Aceasta nu este o carte care să fie rezumată și iar rezumată. Mai degrabă ar trebui citită pe îndelete... și folosită ca stimul și referință pentru a-ți extinde propriile hărți ale sensului. Plănuiesc să mă întorc la gândurile și cartografiile lui Peterson de multe ori pe parcursul următorilor ani.

Am JPsychiatry

Cartea reflectă simțul moral profund al autorului ei, erudiția vastă în domenii care variază de la psihologia clinică la scripturi, o bună parte de cercetare personală a sufletului și, în plus, experiența cu pacienți, incluzând prizonieri, alcoolici și bolnavi mintal.

Montreal Gazette
Jordan B. Peterson
Jordan B. Peterson
Autor

JORDAN B. PETERSON, profesor canadian de psihologie, predă la Universitatea din...

vezi autor