TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De la zero
De la zero
Vezi
galerie

De la zero

de Tembi Locke

Titlu apărut în colecția Fiction Connection Memoir la Trei

Id: #431021

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„De la zero” a fost ecranizat de Netflix într-o serie ce o are ca protagonist pe Joe Saldana.


O cronică despre iubire, despre Sicilia și despre ce înseamnă, cu adevărat, acasă.



O poveste de dragoste emoționantă între doi oameni provenind din culturi diferite, plasată pe fundalul luxuriant al peisajului rural sicilian.



A fost dragoste la prima vedere când Tembi l-a întâlnit pe bucătarul profesionist Saro, pe o stradă din Florența. Însă familia tradițională siciliană a lui Saro nu a fost de acord ca el să se căsătorească cu o femeie americană de culoare, și actriță pe deasupra. Cu toate acestea, cuplul a decis să meargă mai departe, clădindu-și o viață fericită în Los Angeles, cu cariere de succes, prieteni adevărați și dragostea vieții lor: o fetiță adoptată încă de la naștere. Dar totul se schimbă în momentul în care el află că suferă de un cancer nemilos ce le va nărui toate visurile.



De la zero spune povestea celor trei veri pe care Tembi le petrece în Sicilia cu fiica sa, Zoela, încercând să-și construiască o viață fără soțul ei. În mediul rural sicilian, unde odinioară Tembi s-a simțit înstrăinată de familia lui Saro, ea descoperă darurile vindecătoare ale alimentelor proaspete și îmbrățișarea unei comunități unite, cu tradițiile și înțelepciunea ei atemporale.



În Sicilia, se spune că fiecare poveste începe cu o căsătorie sau o moarte – în cazul lui Tembi Locke, sunt ambele. Povestea ei este despre pierdere, dar și despre dragostea regăsită; este despre călătorii, dar și despre căldura unui cămin; este despre mâncare, dar și despre aromele care au darul de a trezi amintiri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tembi Locke

Ilustrator: Andrei Gamarț

Traducător: Alunița Voiculescu

Data apariției: iulie 2023

Titlu original: From Scratch: A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home

ISBN: 978-606-40-1989-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: căsătorie, emoții, iubire, Cultură, familie, cuplu, moarte

 

Opinii editoriale

„Acest memoir de o frumusețe copleșitoare ne poartă alături de Tembi în călătoria personală marcată de iubire, de ideea de a fi părinte și, în cele din urmă, de pierderea soțului ei, Saro. Ea învață să se vindece în cel mai frumos mod posibil, cu sprijinul a trei generații de femei și, da, al mâncării italiene. Multă, multă mâncare italiană!”

Reese Witherspoon

„Locke descrie cu emoție procesul doliului și al alinării pe parcursul a trei veri petrecute în Italia după moartea soțului său... Cititorii care au trecut prin trauma pierderii unor persoane dragi vor fi mișcati de memoriile vii și sincere ale autoarei.”

Publishers Weekly

„În debutul ei literar, Tembi Locke își scrie memoriile despre dragoste, pierderi sfâșietoare și vindecare... O poveste captivantă despre iubirea pierdută și regăsită.”

Kirkus Review