TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manual de radiestezie 978-606-8460-62-8
Vezi
galerie

Manual de radiestezie

de Harald Tietze

Titlu apărut în colecția Alternative tămăduitoare la Mix

Id: #431836

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Manual de radiestezie își propune să abordeze pe larg atât noțiunile tradiționale, cât și pe cele moderne referitoare la razele telurice, și să examineze posibilele influențe ale acestora asupra diverselor boli cu care se confruntă omenirea. Autorul arată că radiațiile telurice pot stimula și activa rezervele fizice și spirituale ale omului, motiv pentru care energia specială emisă de aceste radiați a fost folosită din cele mai vechi timpuri pentru rugăciune și proceduri de vindecare instantanee.


Există multe locuri pe glob pe care oamenii le vizitează deoarece se spune că ar avea puteri vindecătoare. Nu sunt doar invenții. Am vizitat personal câteva astfel de zone, unde am fost martor la vindecări care au survenit într-o clipă. Adesea a fost înălțată o capelă, o biserică sau alt lăcaș de cult în spațiul cu cea mai mare acumulare de energie telurică din aceste ținuturi.


În locul în care plantele nu supraviețuiesc și nu există nici animale, nu este indicat să vă ridicați așezăminte, deoarece zona nu este benefică. Veți avea mereu o stare de disconfort și vețe experimenta o scădere ponderală. Pe de altă parte, atunci când descoperiți un loc unde tinerii debordează de vigoare și veselie, iar vârstnicii sunt încă sănătoșiși în putere, rămâneți acolo. Veți constata că nu mai este nevoie să apelați la specialiști sau la pastile. Forțele misterioase ale pământului vă vor fi medicul perfect.

 

Modalitatea prin care putem experimenta minunatele daruri ale radiesteziei, fericirii, religiei, iubirii sau vindecării miraculoase este să le acceptăm pur și simplu, fără să încercăm să le analizăm și să găsim logica din spatele eficacității lor.

 

Harald W. Tietze este autorul cărților Întinerirea. Cum să inversăm procesul de îmbătrânireKombucha - Ciuperca miraculoasăTerapia cu apăUrina. Apa sfântăVindecarea miraculoasă și Știința fericirii, publicate de editura Mix. Cartea Manual de radiestezie abordează pe larg atât noțiunile tradiționale, cât și pe cele moderne referitoare la razele telurice, examinând posibilele influențe ale acestora asupra bolilor cu care se confruntă omenirea. Autorul arată că radiațiile telurice pot stimula și activa rezervele fizice și spirituale ale omului, motiv pentru care energia specială emisă de aceste radiații a fost folosită din cele mai vechi timpuri pentru rugăciune și proceduri de vindecare instantanee.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Harald Tietze

Traducător: Mihaela Drăghia

Data apariției: ianuarie 2018

Titlu original: Dowsing Manual

ISBN: 978-606-8460-62-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: suflet, terapie

Harald Tietze
Harald Tietze
Autor

Harald Tietze s-a facut remarcat in repetate rânduri ca avocat al unui mod de vi...

vezi autor