TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretul suprem
Secretul suprem
Vezi
galerie

Secretul suprem

de Rhonda Byrne

Id: #421189

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Secretul: Cartea 5
 

Descriere produs

Populara autoare de bestselleruri Rhonda Byrne a lansat un veritabil fenomen global prin publicarea cărţii Secretul, în anul 2006. Această lucrare, capabilă să îţi transforme în profunzime viaţa, a ajutat cititorii să înţeleagă puterile descătuşate care există în interiorul lor. Călătoria Rhondei nu s-a încheiat însă aici, căci un impuls din interiorul ei a îndemnat-o să caute şi mai multă înţelepciune. A petrecut 14 ani căutând, până ce a descoperit adevărul universal descris în paginile acestei cărţi.

 

Secretul Suprem reprezintă un salt cuantic care îl va conduce pe cititor dincolo de lumea materială, direct în cea spirituală, unde există toate posibilităţile. Învăţăturile din aceste pagini conţin o serie de tehnici accesibile care pot fi transpuse imediat în practică, dar şi o serie de revelaţii profunde care îţi vor dizolva temerile şi incertitudinile, anxietatea şi durerea. Plină de cuvinte revelatorii ale multor învăţători spirituali din întreaga lume, din trecut şi din prezent, Secretul Suprem este o veritabilă capodoperă, care le prezintă cititorilor de pretutindeni calea directă către sfârşitul suferinţei şi către o viaţă de bucurie profundă.

 

„Secretul ţi-a arătat cum poţi crea tot ceea ce îţi doreşti să devii, să faci sau să ai. Nimic nu s-a schimbat, iar acest adevăr este la fel de valabil astăzi cum a fost dintotdeauna. Această carte îţi va revela cea mai mare descoperire pe care o poate face vreodată o fiinţă umană, arătându-ţi calea de ieşire din negativitate, probleme şi tot ceea ce nu-ţi doreşti, în favoarea unei fericiri şi a unei beatitudini continue.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rhonda Byrne

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: martie 2022

Titlu original: The Greatest Secret (The Secret)

ISBN: 9786067560459

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Rhonda Byrne
Rhonda Byrne
Autor

Autoarea RHONDA BYRNE, asemenea fiecăruia dintre noi, s-a aflat în propria călăt...

vezi autor