TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lucrul cu sine 9788660520229
Lucrul cu sine
Vezi
galerie

Lucrul cu sine

de S. N. Lazarev

Id: #434145

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Etapele esențiale
 

Descriere produs

Etapele esențiale


Toate cărțile, cursurile și înregistrările audio și cele video ale lui Serghei Nikolaevici Lazarev, vorbesc, de fapt, despre modul în care este necesar să lucreze cu sine un om care vrea să se schimbe – să-și îmbunătățească sănătatea, destinul și să fie fericit cu adevărat. Dar, practica demonstrează că mulți oameni, după ce au citit cărțile și au audiat lecțiile, nu reușesc să-și contureze o idee foarte clară despre ce au de făcut și înțeleg greșit anumite aspecte esențiale în lucrul cu sine.


Seria de cărți, grupată sub numele „Lucrul cu sine”, conform intenției autorului, este menită să ajute cititorii să-și creeze o abordare sistematică, mai clară, a lucrului cu sine, să ofere o schemă detaliată și o succesiune a etapelor lucrului cu trecutul, prezentul și viitorul. Analiza făcută de autor, pe baza unei cantități mari de materiale faptice – scrisori și adresări din partea cititorilor – va ajuta la o înțelegere mai profundă a subiectului.


Informațiile din prima carte a seriei „Lucrul cu sine” constituie o bază pentru înțelegerea esenței și algoritmului întregului efort al oricărui om legat de propria schimbare. Acestea elucidează cel mai important element pe care trebuie să-l înțeleagă fiecare om care începe să lucreze cu sine: conștientizarea scopului și direcției principale a acestui lucru cu sine, în caz contrar, niciun efort nu va da rezultatele așteptate. În lipsa unei depline clarificări a acestor informații fundamentale, lucrul cu sine nu va fi eficient.


Cartea va fi utilă în lucrul cu sine atât pentru începători, cât și pentru cititorii cu mulți ani de experiență în schimbarea de sine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: S. N. Lazarev

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9788660520229

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 88

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Satja Juga

Teme: curaj, încredere