TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea de a păstra tăcerea într-o lume în care se vorbește prea mult 978-630-319-278-9
Puterea de a păstra tăcerea într-o lume în care se vorbește prea mult
Vezi
galerie

Puterea de a păstra tăcerea într-o lume în care se vorbește prea mult

de Dan Lyons

Id: #432482

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autorul de bestselleruri New York Times Dan Lyons vă spune – și să nu înțelegeți greșit – că trebuie cu adevărat să tăceți dracului din gură!


Lumea noastră zgomotoasă ne-a învățat să credem că aceia dintre noi care au ultimul cuvânt câștigă, când de fapt cei care știu când să tacă dețin cu adevărat puterea. Iată cartea care descătușează această putere și care îți va schimba viața, eliberându-te pentru a te concentra pe ceea ce contează. Lyons combină știința comportamentală cu sfaturi practice despre cum să comunici cu intenție, să gândești critic și să îți deschizi mintea și urechile față de lumea din jur.

 

Vorbește mai puțin, obține mai mult. Despre asta este vorba în Puterea de a păstra tăcerea. Plină de soluții, de informații și greu de lăsat din mână, Puterea de a păstra tăcerea ne oferă instrumentele pentru a deveni mai buni, fie că e vorba de serviciu, de acasă, online sau în cele mai de preț relații ale noastre. Pentru că, la urma urmelor, ești ceea ce vorbești.

 

Așa că trageți aer adânc în piept, dați pagina și schimbați-vă în tăcere viața.



Alte titluri pentru CarmenNeacșu (traducator):
De vorbă cu străinii (2023) ,
Buddha (2024) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Lyons

Traducător: Carmen Neacșu

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-630-319-278-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: curaj, încredere, succes

 

Opinii editoriale

„Citește această carte – șeful tău îți va mulțumi. Partenerul îți va mulțumi. Și îți vei mulțumi și tu! O bună comunicare nu este evaluată de către vorbitor, ci de către cel care ascultă. Cum poți să știi ce aude cel de lângă tine? Începe prin a TDDG! Pentru majoritatea este mai simplu de zis decât de făcut. Dan Lyons îți va explica cum să procedezi și de ce acest lucru îți va îmbunătăți relația de la serviciu și de acasă.”

Kim Scott, autorul cărții Radical Candor, bestseller New York Times

„Lyons spulberă zgomotul chiar în timp ce îl critică. Oportun, inteligent și important. Trebuie să spun mai multe? (Probabil că nu.)”

David Litt, fost autor de discursuri pentru președintele Barack Obama

„Puterea de a păstra tăcerea ne învață ceea ce trebuie să învățăm cu toții: cum să ascultăm, să facem pauze și să vorbim. Cum să comunicăm cu intenție și forță. Cartea îți deschide mintea închizându-ți gura. Aș putea continua, dar am să tac.

Aaron James, autor al Assholes: A Theory, bestseller New York Times