TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ai încredere in tine 978-606-33-8164-5
Ai încredere in tine
Vezi
galerie

Ai încredere in tine

de Stefanie Stahl

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #434132

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Stima de sine, cheia pentru o viață fericită
 

Descriere produs

De-aș avea mai multă încredere în mine! Cui nu i-a trecut prin minte acest gând măcar o dată? Toți avem calități și defecte, puncte forte, dar și puncte slabe. Singura întrebare este: cum le gestionăm?

 

În timp ce unii oameni au o părere bună despre ei înșiși, sunt optimiști și au capacitatea de a privi viața în față, alții suferă de efectele secundare ale unei stime de sine scăzute: perfecționismul, tendința de a căuta armonia, dificultatea de a lua decizii, sentimentul de a fi neînțeles de partener sau de a fi în permanență supravegheați de semenii lor. Vă recunoașteți? Atunci nu mai amânați! Spuneți adio ideii că nesiguranța este o caracteristică imuabilă. Stima de sine este hotărâtoare pentru felul în care abordăm viața, pentru relațiile cu ceilalți și sănătatea noastră mintală și fizică.

 

În această carte, psihologa Stefanie Stahl evidențiază cauzele și consecințele lipsei de încredere în sine și ne oferă cheile pentru a ne face viața mai ușoară. Într-o manieră accesibilă și prietenoasă, cu exemple clare, autoarea detaliază o serie de strategii surprinzător de simple prin care se poate consolida simțul propriei valori. Acest lucru se poate realiza acceptându-ne așa cum suntem, comunicând clar, gestionându-ne sentimentele și bucurându-ne de viață.

 

Stefanie Stahl este licențiată în psihologie și lucrează ca psihoterapeută în Trier, Germania. Susține seminare despre teama de atașament și stima de sine. Este prezentă adesea în mass-media, în calitate de expertă pe teme de psihoterapie. Cartea ei de referință Vindecarea copilului interior a devenit bestseller internațional.

 

AUTOR PUBLICAT ÎN 38 DE ȚĂRI, CU PESTE 3 000 000 DE CĂRȚI VÂNDUTE.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stefanie Stahl

Traducător: Orlando Balaş

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 978-606-33-8164-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: fericire, încredere

 

Loc în topurile Cartepedia

Stefanie Stahl
Stefanie Stahl
Autor

Stefanie Stahl este licențiată în psihologie și lucrează ca psihoterapeut la Tri...

vezi autor
Orlando Balaş
Orlando Balaş
Traducător

Orlando Balaș (n. 1971) – studii de romanistică şi germanistică la Universitatea...

vezi autor