TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Învățături de la Muntele Athos 978-630-305-214-4
Învățături de la Muntele Athos
Vezi
galerie

Învățături de la Muntele Athos

de Părintele Pimen Vlad

Id: #435011

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Când omul Îl găseşte pe Dumnezeu şi se ancorează cu totul în El, orișiunde ar fi, simte că este acasă.”

 

În cea mai de sus chilie de pe Muntele Athos, construită cu stăruință și ajutor divin, locuiește de peste 30 de ani un român, părintele Pimen Vlad. Cuvintele sale, pline de căldură și înțelepciune, reprezintă o candelă aprinsă în negura depărtării de Dumnezeu, un îndrumar pentru miile de pelerini încercați de provocările vieții moderne. În povestirile monahului veți regăsi minunile, obiceiurile și rugăciunile care aduc liniștea de pe muntele Athos în sufletele voastre.

 

De peste 30 de ani, vocea părintelui Pimen Vlad este însăşi vocea miilor de pelerini care se opresc anual pe Sfântul Munte, oameni încercați de patimi şi suferințe, dar cu speranță nezdruncinată. Deşi departe de țară, starețul a rămas întotdeauna aproape de comunitatea ortodoxă română, cuvintele sale trecând lesne marea învolburată pentru a ajunge direct la inimile credincioşilor. Învăţăturile sale, asemenea unor candele aprinse în negura depărtării de Dumnezeu, formează un îndrumar pentru viața modernă, care ne ajută să ne depăşim problemele şi să aducem liniştea de pe Muntele Athos în sufletele noastre.

 

Fiecare pagină a acestei cărți este un îndemn la pace, echilibru şi smerenie adresat copiilor, părinților şi cuplurilor. Totodată, cartea este o mărturie a minunilor pe care Dumnezeu le-a înfăptuit pe Sfântul Munte și în viața părintelui Pimen. Citind-o, putem regăsi acele daruri pe care le-am pierdut în călătoria noastră şi ne putem încredinţa sufletele Mântuitorului, cu deplină încredere în puterea Sa de a ne lumina şi vindeca.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Părintele Pimen Vlad

Data apariției: martie 2024

ISBN: 978-630-305-214-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: creștinism

 

Loc în topurile Cartepedia