TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea vindecătoare a credinței 9786303051413
Puterea vindecătoare a credinței
Vezi
galerie

Puterea vindecătoare a credinței

de Michele Cushatt

Id: #432098

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
10 principii pentru a nu-ți pierde speranța când lumea ta se prăbușește
 

Descriere produs

Există speranță indiferent de greutățile așternute în calea ta. Descoperă zece principii practice ale vindecării care te vor ajuta să îți consolidezi încrederea și optimismul în cele mai dureroase momente din viața ta. Urmărind povestea uluitoare de viață a lui Michele Cushatt, vei realiza că suferința are întotdeauna un sens și un sfârșit.


În bătaia furtunilor, doar credința te ține la suprafață.

 

Michele Cushatt și-a folosit dintotdeauna vocea pentru a aduce alinare celor aflați în dificultate. Din poziția de speaker motivațional, predicator și om de radio, cuvintele ei au fost ascultate de sute de mii de oameni din întreaga lume. Tocmai de aceea, diagnosticul de cancer la limbă a căzut ca un trăsnet asupra familiei sale. Dar nu pentru Michele, căci ea a înțeles încă de la început puterea vindecătoare a credinței și faptul că fiecare încercare a vieții este menită să ne testeze devotamentul.

 

Acestui diagnostic i s-a alăturat apoi un al doilea și un al treilea diagnostic de cancer, o adopție dificilă și un divorț, o pandemie și nenumărate greutăți, dar credința lui Michele a rezistat. Astăzi, după ce și-a pierdut cea mai mare parte a limbii, autoarea împărtășește lumii cele 10 practici spirituale care au ajutat-o își mențină speranța și să își reconstruiască viața, în ciuda tuturor obstacolelor. Dacă și tu te afli într-un punct în care tristețea, mâhnirea, nesiguranța sau rușinea îți afectează relația cu Dumnezeu, această carte este aici pentru a-ți dezvălui lumina de la capătul tunelului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michele Cushatt

Traducător: Cosmin Nedelcu

Data apariției: august 2023

ISBN: 9786303051413

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: creștinism, fericire, încredere, terapie