TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Taxidermie MB-NAS-TAXIDE-12-N-001
Taxidermie
Vezi
galerie

Taxidermie

de Narcisa Stoica

Id: #236131

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Jaer Verron: un tânăr expert în taxidermie, pornit în căutare de faimă şi aventuri spre capitala imperiului, unde primejdiile pândesc la fiecare pas, iar rivalii nu au nici o milă.

Mizurro: fiica împăratului Raghmen, o femeie frumoasă şi inteligentă, care îşi pune în aplicare cunoştinţele de strategie dobândite pe ascuns din tomurile prăfuite ale bibliotecii imperiale în competiţia cu fraţii săi pentru preluarea titlului de moştenitor al tronului.

Destinele celor doi se vor întrepătrunde atunci când Mizurro îi va încredinţa lui Jaer o misiune ce-l va purta în cele mai îndepărtate satrapii ale imperiului, dezvăluindu-i resorturile care mențin într-un echilibru fragil o lume complexă şi taine de care depinde nu doar viitorul lui Mizurro ca succesor la tron, ci însăşi supravieţuirea Imperiului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Narcisa Stoica

Coperta de: Ehsan Dabbaghi

Data apariției: 2012

ISBN: 9786068113784

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Millenium Books

Teme: aventură

 

Opinii editoriale

" Narcisa Stoica e o scriitoare în toată puterea cuvântului, care şi-a pregătit cu grijă intrarea pe uşa 'din faţă' a ficţiunii speculative. Un stil degajat, construcţia amplă a evenimentelor şi creearea de personaje vii, credibile, dar mai ales abordarea de pe o poziţie cu totul originală a canoanelor genului fantasy - toate acestea contribuie la reuşita unui roman cu totul deosebit, după cum vă veţi convinge şi singuri, atunci când veţi lăsa cartea din mînă. Lucru ce se va întâmpla foarte greu, vă asigur!"

Ştefan Ghidoveanu