TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Distrugătorul de lumi 978-606-43-1547-2
Distrugătorul de lumi
Vezi
galerie

Distrugătorul de lumi

de Victoria Aveyard

Titlu apărut în colecția Nemira | Young Adult la Nemira

Id: #432081

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller The New York Times


Primul volum din trilogia DISTRUGĂTORUL DE LUMI.

 

Salvează lumea sau adu-i pieirea!

 

O umbră malefică pare să se lase asupra Tărâmului. O simte până și Corayne an-Amarat, chiar dacă ea nu a călătorit niciodată în afara orășelului său natal de pe malul mării. Totul se va schimba însă într-o bună zi, când o asasină și un nemuritor legendar îi bat la ușă și îi spun că ea este ultimul vlăstar al unui neam străvechi, care are puterea de a salva lumea de la pieire.

 

Numai Corayne îl mai poate opri pe tiranul cu inima plină de otravă care a hotărât fie să supună tot Tărâmul, fie să-l distrugă. Înarmat cu o sabie furată, care nu i se cuvine, și conducând cea mai înfricoșătoare armată adunată vreodată în istorie, el nu cunoaște mila.

 

Alături de câțiva aliați care nu au niciun chef să facă pe eroii, Corayne pornește într-o aventură care pare lipsită de sorți de izbândă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Victoria Aveyard

Traducător: Dan Doboș

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: Realm Breaker

ISBN: 978-606-43-1547-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 564

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: aventură, moarte, trădare

 

Opinii editoriale

„Ca și volumele din seria REGINA ROȘIE, cele din DISTRUGĂTORUL DE LUMI descriu un univers perfect cartografiat, populat de făpturi minunate sau de-a dreptul înfricoșătoare. Iar măiestria cu care autoarea alternează perspectivele din care ne sunt istorisite aventurile personajelor menține prospețimea narațiunii și îi face pe cititori să își dorească mai mult.”

Booklist

„În acest roman avem parte de scene de luptă, de evadări spectaculoase și trădări, descrieri pline de finețe și personaje mânate de motivații divergente – toate vor creiona un tărâm imposibil de uitat. Un extraordinar început pentru o serie fantasy de înaltă clasă care îi va fermeca pe cititorii moderni.”

Kirkus Reviews
Victoria Aveyard
Victoria Aveyard
Autor

Victoria Aveyard, tânără autoare de literatură fantasy și cărți pentru tineri, s...

vezi autor