TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Holly 978-606-43-1671-4
Holly
Vezi
galerie

Holly

de Stephen King

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #431646

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Holly Gibney, unul dintre cele mai captivante personaje create de către Stephen King, se reîntoarce în acest thriller pentru a rezolva misterul înfiorător al mai multor dispariții dintr-un orășel american.

 

Prezentată cititorilor în Mr. Mercedes, Holly Gibney, partenera lui Bill Hodges din Ce-am găsit al meu să fie, a cucerit inimile tuturor celor care i-au urmărit cariera, căci în Străinul devenise deja detectiv particular. În Holly, ea trebuie să se lupte singură cu unul dintre cei mai redutabili adversari pe care i-a întâlnit vreodată, unul dintre cei mai depravați și mai bine ascunși criminali.

 

Când Penny Dahl o sună pentru a-i cere s-o ajute să-și găsească fiica dispărută, Holly nu se grăbește deloc să-i preia cazul. Partenerul ei, Pete, e bolnav de Covid, iar mama sa, cu care a avut o relație complicată, tocmai a murit. Iar Holly ar trebui să fie în concediu. Numai că disperarea pe care o deslușește în vocea lui Penny o convinge să accepte.

 

Bonnie Dahl a dispărut la doar câteva cvartale distanță de locuința profesorilor universitari Rodney și Emily Harris, doi octogenari foarte respectabili. În curând, Holly va descoperi că eleganta locuință plină de cărți a bătrâneilor ascunde unul dintre cele mai îngrozitoare secrete imaginabile, unul care s-ar putea să aibă legătură cu dispariția fiicei lui Penny. Holly va fi silită să își folosească talentul formidabil pentru a le face față celor doi universitari malefici.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stephen King

Traducător: Ruxandra Toma

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: Holly

ISBN: 978-606-43-1671-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 624

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: moarte, pericol, secret

 

Opinii editoriale

„Nu am fost în stare să renunț la Holly Gibney. Ea trebuia să fie doar un personaj secundar în Mr Mercedes, dar, pur și simplu, a reușit să-mi fure inima și să acapareze toată lumina reflectoarelor.”

STEPHEN KING

„Celor care îl iubesc pe King pentru romane precum Misery, unde teroarea ocolește caracterul supranatural, Holly le va potoli foamea. Scriitorul american ne arată din nou chipul exclusiv uman al răului absolut, ascuns uneori sub masca bunăvoinței, obișnuitului sau chiar a excelenței. Înfiorător!”

Marian Coman, redactor-șef Armada
Stephen King
Stephen King
Autor

Stephen Edwin King este un scriitor a cărui celebritate a depăşit cu mult graniţ...

vezi autor