TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Grupul supraviețuitoarelor 978-606-43-1700-1
Grupul supraviețuitoarelor
Vezi
galerie

Grupul supraviețuitoarelor

de Grady Hendrix

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #433173

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Câștigător Goodreads Choise Awards 2021 pentru Cel mai bun roman horror.

 

În filmele de groază, supraviețuitoarea este cea care rămâne în picioare atunci când apare genericul de final. Cea care s-a luptat, l-a învins pe ucigaș și apoi și-a răzbunat prietenii. Cea care iese plină de sânge, dar învingătoare. Însă după ce sunetele sirenelor mașinilor de poliție se estompează și publicul merge mai departe, ce se întâmplă cu ea?

Lynnette Tarkington este o astfel de supraviețuitoare. În urmă cu douăzeci și doi de ani, ea a scăpat dintr-un masacru, iar acel moment i-a definit fiecare zi ce a urmat. Timp de peste un deceniu, ea s-a întâlnit cu alte cinci femei asemeni ei și cu terapeuta lor, într-un grup de sprijin pentru cele care au supraviețuit inimaginabilului, refăcându-și viața bucățică cu bucățică. Până la o ședință de la care una dintre ele lipsește, iar cele mai mari temeri ale lui Lynnette devin realitate: cineva știe despre grup și este hotărât să le dezintegreze viețile din nou. Bucățică cu bucățică.

 

Dar puterea supraviețuitoarelor stă în faptul că acum se au una pe cealaltă și, indiferent cât de mici le sunt șansele, cât de întunecată este noaptea, cât de ascuțit este cuțitul, ele vor lupta până la capăt.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Grady Hendrix

Traducător: Ruxandra Toma

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: The Final Girl Support Group

ISBN: 978-606-43-1700-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 380

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: prietenie, răzbunare, supraviețuire, moarte, pericol