TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Catehismul creștinului ortodox
Catehismul creștinului ortodox
Vezi
galerie

Catehismul creștinului ortodox

de Mitropolitul Irineu Mihălcescu

Id: #429198

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Calea spre Dumnezeu
 

Descriere produs

Fiecare dintre noi este însetat și după altceva decât lucrurile efemere ale acestei lumi, care nu pot aduce decât o fericire la fel de trecătoare ca și ele. Este nostalgia raiului rămasă în străfundurile ființei noastre căzute, care Îl caută pe Dumnezeu, pentru a se înălța din nou la cer cu ajutorul Lui. Este nevoia de a da un sens adevărat vieții noastre, mai ales când totul pare lipsit de direcție, când ne simțim neputincioși și singuri. Este menirea noastră de a fi pe pământ.

 

Încotro mergem, ce înseamnă a trăi o viață cu adevărat creștină, care sunt îndatoririle creștinului, cum ne apropiem de Hristos – iată doar câteva dintre întrebările esențiale la care răspunde acest prețios abecedar al credinței. El nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă, pentru că este un îndrumar moral de mare folos în orice moment al vieții.

 

Citește-l cu luare-aminte și străduiește-te să trăiești așa cum te povățuiește și atunci călătoria ta în această lume va fi sigură și plăcută, iar întunericul de dincolo de mormânt se va preface în noian de lumină, care-ți va lumina calea și aici, pe pământ.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mitropolitul Irineu Mihălcescu

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 978-606-95621-6-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookstory

Teme: creștinism, Dumnezeu