TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Timp și destin
Timp și destin
Vezi
galerie

Timp și destin

de Luanne Rice

Titlu apărut în colecția Bestseller. Orizonturi la Orizonturi

Id: #424294

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Scriitoarea Luanne Rice oferă încă o dată măsura uriaşului său talent prin acest ultim roman, plasat în vârful topurilor de carte americană. Tema abordată esta una deosebit de generoasă: prietenia şi dragostea pot depăşi barierele generaţiilor.

Amintirile copilăriei sunt retrăite de fiecare dintre noi cu mare intensitate. Ele permit întoarcerea în timp la momentele când totul părea posibil şi viaţa se contura deschisă ca o carte nescrisă încă…

Pe malul mării, acolo unde se fac promisiuni pentru vecie şi totul pare că începe fără a se sfârşi vreodată, trei adolescente, Emma, Stevie şi Madeleine îşi jură prietenie pe viaţă printr-un legământ sacru. Dar, destinul poate oferi surprize dintre cele mai neplăcute. Emma moare într-un accident, lăsând în urmă o fetiţă, Nelle. În dorinţa de a se afla cât mai multe despre mama sa şi de a simţi din nou dragostea maternă, ea se aproprie de fosta prietenă a acesteia, Stevie.

Mai devreme sau mai târziu, soarta poate aşeza lucrurile aşa cum am dori. Chiar dacă până atunci, un noian de întâmplări neaşteptate ne va marca existenţa…

O poveste plină de sensibilitate, tristă şi încurajatoare în acelaşi timp, pentru cei care consideră că speranţa moare ultima.



Alte titluri pentru GabrielaGrigore (traducator):
Nopți la circ (2013) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Luanne Rice

Traducător: Gabriela Grigore

Data apariției: iunie 2009

ISBN: 978-973-736-111-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 405

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Orizonturi

Teme: conflict, iubire, pericol, destin, prietenie