TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sora Mariei Antoaneta 978-606-43-1674-5
Sora Mariei Antoaneta
Vezi
galerie

Sora Mariei Antoaneta

de Diana Giovinazzo

Titlu apărut în colecția Damen Tango la Nemira

Id: #432456

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poveste luxuriantă despre putere, familie și intrigi la curtea regală!

 

Maria Carolina Charlotte este a zecea fiică și unul dintre cei șaisprezece copii ai împărătesei Maria Tereza a Austriei. Poziția ei ca arhiducesă de Habsburg o va forța inevitabil să‑și părăsească țara, familia și sora iubită. După sărbătorirea unui mare triumf, tragedia lovește, iar sora mai mare Josepha se îmbolnăvește și moare. Charlotte se confruntă cu o nouă realitate tulburătoare: acum trebuie să se mărite cu Ferdinand în locul surorii sale. Descoperă că viața la Napoli e mult mai complicată decât își imaginase, iar pentru că regatul e pe marginea prăpastiei, îi cere ajutorul fratelui său Leopold. În scurt timp, Charlotte trebuie să‑și adune puterile pentru a face ceea ce a făcut și mama ei înainte: să preia controlul asupra țării.

 

Într‑o perioadă marcată de revolte politice, de execuții regale și de criza tot mai gravă cu care se confruntă în Franța sora ei favorită, Maria Antoaneta, cum poate o tânără regină să țină totul sub control și să nu piardă pe nimeni dintre cei apropiați?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Diana Giovinazzo

Traducător: Edith Negulici

Data apariției: octombrie 2023

Titlu original: Antoinette's Sister

ISBN: 978-606-43-1674-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: conflict, destin, pericol, Monarhie

 

Opinii editoriale

„Un portret excepțional al dinastiei regale Habsburg din Austria secolului al XVII‑lea, această poveste bogată despre putere, intrigă și ambiție este relatată într-o carte captivantă.”

Publishers Weekly

„O poveste fascinantă despre luptele, sacrificiile, speranțele, temerile, relațiile încurcate, aventurile amoroase, intrigile și trădările care înconjurau una dintre cele mai puternice familii ale vremii.”

BookBub
Diana Giovinazzo
Diana Giovinazzo
Autor

Diana Giovinazzo este o scriitoare cu darul de a crea povești captivante și pers...

vezi autor