TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Friend zone 978-606-43-1776-6
Friend zone
Vezi
galerie

Friend zone

de Abby Jimenez

Titlu apărut în colecția Damen Tango la Nemira

Id: #435015

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Relationship status: e complicat


Când magnifica Kristen Peterson îl întâlnește pe irezistibilul Josh Copeland, este atrasă într‑un vârtej de emoții, pe care nu le poate controla.


Kristen știe că viața nu este întotdeauna așa cum ne‑o dorim. Cu toate că visul său de a avea copii nu poate deveni realitate din cauza unei condiții medicale, ea descoperă că fericirea nu este definită de maternitate. În timp ce navighează prin relația ei complicată cu Josh, Kristen învață că abia după ce se iubește și acceptă pe sine așa cum este își poate găsi calea către adevărata fericire.

 

Friend Zone este o poveste emoționantă despre înfruntarea momentelor grele, acceptarea adevărului și descoperirea propriei valori în afara convențiilor sociale. Abby Jimenez ne duce într‑o călătorie plină de învățăminte despre dragoste și autenticitate.

 

„(…) pe urmă am conștientizat realitatea. Nu era a mea. Nu fusese niciodată. Eu sunt al ei. Și nu e același lucru.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Abby Jimenez

Traducător: Roxana Olteanu

Data apariției: martie 2024

Titlu original: The Friend Zone

ISBN: 978-606-43-1776-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: adevăr, emoții, fericire, iubire

 

Opinii editoriale

„O nouă poveste pe care o vei îndrăgi și care va deveni preferata ta... Friend Zone este acea rară lectură lejeră, plină de dragoste și care te va face la fel de mult să râzi, dar și să plângi.”

POP SUGAR

„Friend Zone te va face să râzi și să plângi la fiecare pagină.”

Women.com

„Odată cu Friend Zone mi‑am descoperit romanul contemporan de dragoste preferat. Această carte m‑a făcut să râd și să plâng și mi‑a umplut inima cu emoții infinite. ...Voi recomanda această carte tuturor.”

Bookish.com

„Un roman de debut care le propune cititorilor o avalanșă de lacrimi, umor, romantism și care discută deschis despre problema sfâșietoare a infertilității.”

Greenville News