TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nebuni din dragoste (Vol. 3)
Nebuni din dragoste (Vol. 3)
Vezi
galerie

Nebuni din dragoste (Vol. 3)

de Lyssa Kay Adams

Titlu apărut în colecția Leda Bazaar la Leda

Id: #429472

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un hacker activist și proprietara unei cafenele cu pisici descoperă împreună unde se termină prietenia și începe dragostea în această poveste de iubire cu accente comice de la autoarea bestsellerului Dragoste sub acoperire.

 

Alexis Carlisle și ToeBeans, cafeneaua ei cu pisici, au devenit celebre după ce tânăra a recunoscut în mod public că a fost hărțuită sexual de un bucătar-vedetă. Când este abordată de o clientă nouă, ultimul lucru la care se așteaptă Alexis este ca femeia cu pricina să pretindă că îi este soră. Nesigură ce ar trebui să facă, tânăra apelează la ajutorul singurului bărbat în care are încredere: prietenul ei cel mai bun, Noah Logan.

 

Un veritabil geniu informatic, Noah și-a lăsat în urmă trecutul turbulent de hacker pentru a deveni expert în securitate cibernetică, punându-și astfel remarcabilul talent doar în slujba binelui. Noah însă are un secret: este îndrăgostit nebunește de Alexis. Când aceasta îi solicită ajutorul, tânărul se întreabă dacă se va ivi vreodată momentul să îi mărturisească ce simte cu adevărat pentru ea.

 

Prietenii lui Noah din Clubul de Carte Secret al Domnilor sunt mai mult decât dornici să îi pună la dispoziție neprețuitele lor „manuale” pentru a-l ajuta să treacă de la ipostaza de amic la cea de iubit pentru Alexis. Condiția este ca el să se hotărască dacă adevărul merită riscul de a pierde cea mai grozavă relație de prietenie pe care a avut-o vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lyssa Kay Adams

Traducător: Laura Frunză

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 978-606-088-182-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: iubire, pasiune, sexualitate, conflict, prietenie, umor

 

Opinii editoriale

„Sensibilă, realistă și incredibil de amuzantă!”

The Bursting Bookshelf

„Înainte de a presupune că volumul pe care îl aveți în mână e doar despre amuzament și distracție, ar fi bine să știți că acesta atinge și subiecte sensibile precum pierderea unui părinte, donarea de organe, hărțuirea și abuzul sexual. […] E combinația perfectă de umor și dragoste, dar fără a fi o poveste siropoasă și exagerată! […] Dacă aveți nevoie de o pauză de la lecturi mai complexe sau, pur și simplu, de o gură de aer proaspăt, vă recomand din toată inima această serie! Pe mine, una, m-a umplut de extaz și de bucurie. Abia aștept al patrulea volum, povestea Rusului!”

Book Reporter

„O poveste despre bătăliile pe care merită să le porți, despre renunțarea la mânie și încercarea de a ierta.” 

Utopia State of Mind

„Mi-au plăcut toate suișurile și coborâșurile relației sentimentale dintre Alexis și Noah și am adorat direcția în care a luat-o povestea. Nebuni din dragoste este o altă piatră prețioasă a unei serii incredibile.”

A Novel Glimpse
Lyssa Kay Adams
Lyssa Kay Adams
Autor

Lyssa Kay Adams a citit primul ei roman de dragoste la o vârstă fragedă, când a...

vezi autor