TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Intenții ascunse (Vol. 1)
Intenții ascunse (Vol. 1)
Vezi
galerie

Intenții ascunse (Vol. 1)

de Lauren Asher

Titlu apărut în colecția Leda Bazaar la Leda

Id: #427937

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poveste de dragoste #NewAdult perfectă pentru fanii seriei „Clubul Miles High”!


Rowan

Creez basme. Parcuri tematice. Firme de producție. Hoteluri de cinci stele. Totul ar putea fi al meu dacă aș renova parcul de distracții Dreamland. Ideea de a o angaja pe Zahra a fost bună în teorie, dar apoi am sărutat-o. Lucrurile au scăpat de sub control după ce i-am trimis un mesaj folosind un pseudonim. Când mi-am dat seama unde am greșit, era prea târziu. Oamenii ca mine nu au parte de finaluri fericite. Nu atunci când menirea noastră este să le distrugem.

 

Zahra

După ce, beată fiind, am trimis un raport în care criticam cea mai scumpă atracție de la Dreamland, ar fi trebuit să fiu concediată. În schimb, Rowan Kane mi-a oferit o slujbă de vis. Care era șmecheria? Trebuia să lucrez pentru cel mai dificil șef pe care l-am întâlnit vreodată. Rowan a fost nepoliticos și a sărit calul, dar inimii mele nici că i-a păsat. Cel puțin nu până am descoperit ce secret ascunde șeful meu. A sosit vremea să-l învăț pe miliardar că banii nu pot repara totul. Mai ales nu sufletele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lauren Asher

Traducător: Maria Adam

Data apariției: februarie 2023

Titlu original: The Fine Print

ISBN: 9786060881599

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: iubire, pasiune, secret, umor

 

Opinii editoriale

„O poveste interesantă, captivantă și care nu seamănă cu nimic din ce am citit până acum. Autoarea a găsit echilibrul perfect dintre erotic și dulce.”

Angel Reads

„O poveste de dragoste pentru adulți, asezonată cu scene sexy/picante, așa că bucurați-vă de ea după pofta inimii!”

Denia Books & Baubles

„Umor, momente care te vor da pe spate, personaje uimitoare, scene fierbinți și un stil care te face să nu mai lași cartea din mână. […] Mi-a plăcut foarte mult romanul Intenții ascunse și abia aștept următoarele două volume dedicate fraților lui Rowan! Lauren Asher este cu siguranță o autoare pe care trebuie să o urmărim!”

The Book Dutchesses