TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arta alimentației
Arta alimentației
Vezi
galerie

Arta alimentației

de Iustin Petre

Titlu apărut în colecția Meridiane spirituale la Meridiane Publishing

Id: #430161

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Din „secretele” sfinților
 

Descriere produs

„Cartea pe care ne‑o propune părintele Iustin Petre, starețul mănăstirii Sfântul Ioan Casian, ne invită să medităm încă o dată la valoarea pe care o are postul creștin pentru fiecare dintre noi. Omul uită și, din acest motiv, este nevoie să ni se readucă aminte, iară și iară, pentru a reîncălzi duhul și pentru a mișca voința spre făptuire.

 

Postul este o singură lucrare, dar care aduce mulțime de daruri. Postul este curățire a minții, sprijin pentru rugăciunea curată, luminare a sufletului, reprezintă înnoire a duhului, examen al libertății duhovnicești. Postul este sprijin la vreme de pocăință, dar și binecuvântare, pentru că aduce peste noi harul lui Dumnezeu. Postul este izvor de sănătate trupească dar, mai ales, un izvor de sănătate sufletească, prin eliberarea de „toxinele” sufletești şi cultivarea virtuților, căci scopul vieţii creștine este înnoirea omului „după chipul Celui ce l‑a zidit”.

 

Cartea de față se citește ușor și are darul de a ne înviora sufletește și de a ne încuraja să îndrăznim. Lectură cu folos tuturor!” (Arhimandrit Nicodim Petre)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Iustin Petre

Data apariției: mai 2023

ISBN: 9786069667248

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 132

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Meridiane Publishing

Teme: creștinism, Dumnezeu, suflet