TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Te-ai născut să faci asta 9786069581810
Te-ai născut să faci asta
Vezi
galerie

Te-ai născut să faci asta

de Chani Nicholas

Id: #433456

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Horoscopul zilnic sau săptămânal este doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de astrologie. În această carte, Chani ne arată cum data și ora la care ne-am născut – practic o poză de moment a cerului în secundă primei respirații - ne relevă talentele unice pe care le avem, provocările vieții, dar și oportunitățile. Îmbinând tradițiile milenare ale astrologiei cu o abordare modernă a acestei practici, Te-ai născut pentru asta ne explică componentele cheie ale astrogramei noastre într-un mod accesibil oricărui cititor.

 

...

 

Astrologia în sine nu este o forma de terapie, dar este un proces terapeutic și vindecător. Într-o lume în care suntem învățați să cautăm in exteriorul nostru fel de fel de validări, Chnai ne invită la o călătorie interioară prin care să ne conectăm la sinele nostru profund și să ne descoperim propriul sens al vieții.

 

„Astrologia m‐a ajutat să‐mi accept trecutul, prezentul și viitorul potenţial într‐un fel mai profund și cu mai multă siguranţă decât orice altceva. Această carte vă este pusă la dispoziţie cu speranţa că vă va confirma cele mai profunde dorinţe și visuri pe care le aveţi pentru vieţile voastre, în același timp provocându‐vă să acceptaţi răs‐ punderea de a le transforma în realitate.”

Chani Nicholas

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chani Nicholas

Traducător: Emilia Vasiliu

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786069581810

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Magga Books