TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Totul despre iubire 9786069581803
Totul despre iubire
Vezi
galerie

Totul despre iubire

de bell hooks

Id: #433455

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Noi perspective
 

Descriere produs

În timp ce bell hooks își folosește acuitatea minții pentru a răspunde la întrebarea „Ce este iubirea?”, răspunsurile sale ne ating atât mintea, cât și inima. Depărtându-se de paradigma culturală în care iubirea ideală este dominată de sex și dorință, hooks ne oferă o noua cale spre iubire, una sacră, eliberatoare și vindecătoare pentru indivizi sau națiuni. Totul despre iubire este o carte cu un mesaj profund care ne poate schimba modul în care privim viața și relațiile dintre noi.


„Nu ne putem întoarce vreodată. Acum știu. Putem doar să mergem înainte. Putem găsi iubirea după care tânjesc inimile noastre, dar numai dacă renunțăm la mâhnirea pricinuită de iubirea pierdută cu multă vreme în urmă, când eram mici și nu puteam da voce dorului din inimă. Toți acei ani din viața mea în care am crezut că sunt în căutarea iubirii au fost, mi‐am dat seama reroactiv, ani când pur și simplu am încercat să recuperez ce se pierduse, să mă întorc în primul loc numit acasă, să recuperez extazul primei iubiri. Nu eram cu adevărat pregătită să iubesc sau să fiu iubită în prezent. Eram încă în doliu – agățându‐mă de deznădejdea copilăriei, de legăturile rupte. Când doliul acela s‐a încheiat, am fost capabilă să iubesc din nou.”

bell hooks

extinde
 

Detalii produs

Autor: bell hooks

Traducător: Laura Sandu

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786069581803

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Magga Books

Teme: iubire, sexualitate

 

Opinii editoriale

„Fiecare scriere care vine de la bell hooks este un eveniment extraordinar și asta deoarece această autoare are atât de multe de oferit lumii în care trăim.”

Maya Angelou

„La fel ca iubirea, această carte merită angajamentul nostru.”

Toronto Sun