TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Detoxifierea cosmică 9786066395748
Detoxifierea cosmică
Vezi
galerie

Detoxifierea cosmică

de Mantak Chia, William U. Wei

Id: #434531

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Abordarea taoistă asupra purificării interioare. Purifică-ți cele 9 deschideri ale corpului pentru detoxifiere și autovindecare!


Corpul are capacitatea înnăscută de a se vindeca singur, o abilitate blocată de toxinele din alimentele pe care le ingerăm și de blocajele energetice cauzate de boli și de alte obstacole din viața noastră. Aceste blocaje transformă râurile energetice ale organismului într-o mlaștină poluată – rădăcina bolilor degenerative și a îmbătrânirii premature.

 

Dezvăluind practicile de detoxifiere și întinerire ale înțelepților taoiști, Maestrul Mantak Chia și William U. Wei ne arată în cartea „Detoxifierea cosmică” metode prin care să ne reactivăm abilitățile de autovindecare, eliminând treptat și în siguranță toxinele acumulate.

 

Prin post, diete și curățarea celor 9 deschideri ale corpului, prin practicile de automasaj și sunete de vindecare, prin rețete naturale de tonice pe bază de plante și de curățare pentru fiecare dintre deschideri și organele aferente, precum și printr-un plan de detoxifiere în 14 zile al întregului corp, autorii ne arată cum să ne pregătim organismul pentru practici taoiste de nivel superior și cum să permitem vindecarea corpului nostru emoțional și spiritual.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mantak Chia, William U. Wei

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 9786066395748

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Mantak Chia
Mantak Chia
Autor

Mantak Chia studiază viziunea taoistă asupra vieţii încă din copilărie. Stăpânir...

vezi autor
William U. Wei
William U. Wei
Autor

Născut după al Doilea Război Mondial, crescut în Vestul Mijlociu al Statelor Uni...

vezi autor