TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Postul armonios 9786069584323
Postul armonios
Vezi
galerie

Postul armonios

de Arnold Ehret

Id: #434077

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Suntem oare programați și meniți unei călătorii de întoarcere în Grădina Raiului? Este oare fântâna tinereții destinată să țâșnească în grădina fiecărui om? Suntem făcuți să renunțăm la băuturile răcoritoare acidulate în favoarea apei structurate a strugurelui nefermentat? Suntem meniți să ne extragem din aer rezerva individuală de azot? Oare capetele chele sunt menite să-și piardă ariditatea și să înflorească pline de efluviile tinereții?

 

Profesorul Arnold Ehret, un cunoscut savant european care și-a petrecut ultimii ani printre celebritățile tot mai numeroase din California de Sud, ne oferă un răspuns afirmativ la aceste întrebări.

 

Răsturnând de pe soclurile superstiției tradiționale multe dintre ideile învechite legate de sănătate, profesorul Ehret ne-a oferit mai mult de 25 de ani de gândire și experimentare intensivă. El consideră rasa umană albă, mult-lăudată, drept o adunare de creaturi „palide ca varul”. Multe autorități medicale ne-au spus că devenim rapid o rasă lipsită de dinți. Profesorul Ehret era de acord cu această descoperire, însă a cercetat ceva mai departe, către un obiectiv care nu ține deloc „numai de rasa occidentală”…

 

Lipsit complet de visuri utopice, profesorul vine cu o schemă atent elaborată de reformă în sănătate și dietetică, pe care unii dintre cei mai înțelepți doctori de pe cele două continente o consideră drept cea mai fundamentală lucrare prezentată până acum în domeniul complex al panaceelor pentru sănătate. Există o caracteristică unică a metodei de lucru a acestui expert: experimentele sale au fost efectuate în mod egal și asupra lui însuși. În cei 15 ani în care a condus marele sanatoriu din Elveția, în timpul prelegerilor sale, în clinicile din marile orașe ale Europei, prin miile de consultații prin corespondență în America și Europa, precum și prin practicile efectuate în călătoriile de studiu din Asia și Africa, profesorul Ehret a acumulat o intensă experiență prin observarea rezultatelor teoriilor sale aplicate pe o perioadă lungă de timp.

 

Însă asupra propriei persoane au fost efectuate experimentele, cu mult înainte de a fi testate pe pacienți. „Medicule, vindecă-te pe tine însuți” nu a fost un aforism care să-l sperie pe acest magician al sanatoriului, căci el și-a început căutarea în timp ce ocupa un post de profesor la un colegiu din Badens și s-a îmbolnăvit „incurabil” de boala lui Bright. Restabilirea completă a sănătății – la un nivel care a fost, probabil, cea mai perfectă stare de sănătate avută de o ființă umană din civilizația occidentală de astăzi – și aventura descoperirii legilor fundamentale ce stau la baza condițiilor vieții, libertății și regăsirii sănătății au devenit munca sa de o viață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arnold Ehret

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9786069584323

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x14 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lambodar

Teme: adevăr, libertate, suflet