TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cucerirea mâniei 9786069584354
Cucerirea mâniei
Vezi
galerie

Cucerirea mâniei

de Svami Shivananda

Id: #434634

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mânia și pofta sunt cele două ajutoare ale lui satana; fiecare religie le-a considerat drept cei mai puternici adversari cu care trebuie să se lupte cel care caută în mod sincer adevărul. După ce s-a referit de acești doi adversari în lucrarea sa dramaturgică Pasiune și mânie, Sri Svami Shivanandaji Maharaj ne oferă acum acest prețios manual de metode practice pentru a purta războiul împotriva acestui dușman teribil al omului.

 

Cei care îl cunosc pe Sri Svami Shivananadaji Maharaj, știu că el este cea mai bună autoritate în ce privește subiectul controlului mâniei: căci nu a fost văzut niciodată să-și piardă cumpătul, chiar și în împrejurări în care cei elevați oameni l-ar fi putut pierde! Svami Shivananda subliniază că adoptarea unor metode benefice de educare a sufletului pentru reformare și transformare, ar fi mai eficientă decât formele de tip pedeapsă. Acest aspect a fost demonstrat de el de nenumărate ori prin atitudinea față de discipolii de la Ashram.

 

Cu aplecarea sa naturală și extraordinară față de practică, Sri Svamiji Maharaj ne-a oferit în această lucrare minunată, metode eminamente practice pentru controlul mâniei: sperăm ca fiecare aspirant spiritual să efectueze un studiu amănunțit al acesteia și să practice preceptele acestui înțelept, astfel încât, stabilit în perfecțiunea etică, sadhaka (discipolul) să devină rapid un siddha (adept desăvârșit).

extinde
 

Detalii produs

Autor: Svami Shivananda

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 9786069584354

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 80

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x14 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lambodar

Teme: emoții