TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea cu îngeri. Prima
Cartea cu îngeri. Prima
Vezi
galerie

Cartea cu îngeri. Prima

de Andreia Martinescu

Id: #427373

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Volumul Cartea cu Îngeri, o îmbinare unică de texte și imagini vindecătoare, te poartă spre niveluri superioare de înțelegere și conștientizare. Vei afla ce mesaje ne aduc Îngerii, munții și mările, ce semnificație au florile și pietrele în viața noastră și cum să intri în conexiune cu tine, cu ceilalți, cu natura, cu Viața. Misterele zilei și ale nopții, ale orașului și ale naturii, ale vieții și ale iubirii ți se dezvăluie când zăbovești și meditezi asupra fiecărui mesaj și asupra fiecărei imagini, măiestrit așternute în cuvinte, forme și culori de Andreia Martinescu, artistă și vindecătoare cu har.

 

Treaptă cu treaptă, rând cu rând, porțile ți se deschid, căile ți se luminează. Și Călătoria ta începe! Intră în Hora Îngerilor și însoțește-i în dansul lor magic, aducător de mesaje tămăduitoare. Primește în suflet fiecare mesaj și cufundă-te pe îndelete în bogăția de semnificații a fiecărei imagini pentru a ajunge la vindecare deplină.

 

„Am întâlnit frecvent Îngeri sub diverse forme ale materiei, mai dense sau mai subtile, dar nu i-am recunoscut. Mintea mea conștientă nu era «încărcată» cu informația lor. Sufletul meu îi percepea ca pe o «adiere», dar traducerea înainte nu se putea face. Această carte este materializată alături de întreaga familie și îndrumată de către Ei.”
 
„Ai făcut o minune, atunci fă-o și pe a doua!
Ai făcut două minuni, atunci este ușor să o faci și pe a treia!
Ai făcut trei minuni, atunci restul este o normalitate!”

Andreia Martinescu
extinde
 

Detalii produs

Autor: Andreia Martinescu

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 9786066395014

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: suflet