TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Potențial ascuns 978-606-722-599-0
Potențial ascuns
Vezi
galerie

Potențial ascuns

de Adam Grant

Id: #435385

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Știința de a realiza lucruri mărețe
 

Descriere produs

Adam Grant aduce lumină asupra modului în care ne putem ridica pe noi înșine și pe ceilalți la înălțimi neașteptate.


Trăim într-o lume obsedată de talent. Glorificăm elevii buni la învățătură, sportivii înzestrați nativ și copiii-minune din muzică. Dar, admirând persoanele care pornesc cu avantaje înnăscute, ignorăm distanțele pe care le putem parcurge noi înșine. Subestimăm gama de abilități pe care le putem învăța și cât de buni putem deveni. Toți putem să ne îmbunătățim abilitatea de a ne îmbunătăți. Iar când ocazia nu ne bate la ușă, există modalități de a construi una.



Potențial ascuns oferă un nou cadru conceptual pentru ridicarea nivelului aspirațiilor și depășirea așteptărilor. Adam Grant îmbină dovezi revoluționare, observații surprinzătoare și povestiri pline de viață, care ne duc de la sala de clasă la sala de ședințe, de la terenul de joacă la olimpiade și de sub pământ în spațiul cosmic. El demonstrează că progresul nu depinde doar de cât de mult muncești, ci și de cât de bine înveți. Dezvoltarea nu ține de geniul pe care îl posezi – ține de caracterul pe care îl dezvolți. Grant explorează moduri de a ne construi abilitățile de caracter și structurile motivaționale pentru a ne realiza propriul potențial și de a proiecta sisteme care creează ocazii pentru cei subevaluați și ignorați.



Mulți scriitori au descris obiceiurile superstarurilor care realizează lucruri mari. Această carte dezvăluie cum oricine poate ajunge să realizeze lucruri și mai mari. Măsura adevărată a potențialului tău nu este înălțimea vârfului pe care l-ai atins, ci cât de mult ai urcat ca să ajungi acolo.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adam Grant

Traducător: Iulia Bertea-Nani

Data apariției: martie 2024

Titlu original: Hidden Potential. The Science of Achieving Greater Things

ISBN: 978-606-722-599-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: curaj, curiozitate, încredere

 

Opinii editoriale

„Această carte remarcabilă dezvăluie de ce ai nevoie pentru a deveni o versiune mai bună a ta. Adam Grant îți arată calea către dezvoltarea unor talente care păreau cândva dincolo de abilitățile tale și către atingerea unor obiective care păreau odinioară inaccesibile.”

JAMES CLEAR, autorul cărții Atomic Habits

„Am citit Potențial ascuns dintr-o suflare, mi-a plăcut enorm și de atunci mă tot gândesc la ea. E cel mai înalt elogiu pe care îl pot aduce unei cărți. Aceasta e cea mai bună lucrare a lui Adam Grant – te va inspira să visezi mai ambițios.”

MALCOLM GLADWELL, autorul cărților The Tipping Point și Excepționalii

„Această carte ar trebui citită de părinți, de lideri, de antrenori și de toți membrii consiliilor directoare ale școlilor. Adam Grant dezvăluie că tot ceea ce crezi despre dezvoltarea potențialului este greșit.”

MARK CUBAN, Investitor Shark Tank, proprietar al echipei de baschet Dallas Mavericks și cofondator Cost Plus Drugs

„Potențial ascuns ne învață să atingem noi niveluri de măiestrie și să deblocăm cea mai mare resursă de care dispunem: omenia. Tuturor ne-ar merge mai bine dacă am lua în serios sfaturile înțelepte ale lui Adam Grant!”

YO-YO MA, violoncelist, câștigător a 19 premii Grammy

„Deosebit de antrenant și foarte perspicace, Adam Grant a reușit din nou. Ai mai multe în comun cu Mozart și cu Steph Curry decât crezi, iar Potențial ascuns îți va arăta cum să atingi absolut ce e mai bun în tine. O vei devora și îți vei dori mai mult.”

AMIRALUL WILLIAM H. McRAVEN, MARINA SUA, autorul cărților Make Your Bed și The Wisdom of the Bullfrog
Adam Grant
Adam Grant
Autor

Adam Grant predă psihologie organizațională la Wharton și este unul dintre cei m...

vezi autor