TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Beladona. Foxglove (Vol. 2) 978-606-088-371-5
Beladona. Foxglove (Vol. 2)
Vezi
galerie

Beladona. Foxglove (Vol. 2)

de Adalyn Grace

Id: #432589

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Continuarea bestsellerului Beladona
 

Descriere produs

Se spune că mănușa-doamnei este cea mai otrăvitoare chiar înainte de coacerea semințelor.


Un duce a fost ucis, iar moartea lui e aruncată în cârca lordului de la Thorn Grove. Între timp, Destinul, alunecosul frate al Îngerului morții, și-a stabilit reședința într-un palat somptuos din apropiere. Mai mult decât atât, este chitit pe răzbunare, după ce Îngerul morții i-a curmat viața femeii pe care o iubise cu ani în urmă, motiv pentru care este hotărât să o aibă pe Signa doar pentru el, indiferent de preț.

 

Signa și verișoara ei, Blythe, sunt încredințate că, dacă reușesc să-l binedispună pe Destin, îl vor putea convinge să-l salveze pe Elijah Hawthorne de la întemnițarea pe nedrept. Dar, cu cât fetele petrec mai mult timp în compania Destinului, cu atât lucrurile pe care le trăiesc devin mai înspăimântătoare, iar Signa scoate la iveală puteri uimitoare care zăceau latente în ea. Cu mistere și primejdii pândind la tot pasul, tinerele trebuie să hotărască dacă pot avea încredere una în cealaltă, în vreme ce își croiesc drumul în înalta societate, dacă trebuie să dezvăluie crimele care le bântuie familia ori dacă sunt în stare să facă față jocurilor neașteptate ale Destinului – toate acestea în timp ce soarta le atârnă de un fir de păr.

 

Periculoasă, plină de suspans și seducătoare, această continuare a poveștii care îi are protagoniști pe Signa și pe Îngerul morții este pe cât de romantică, pe atât de nimicitoare!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adalyn Grace

Traducător: Ioana Bena

Data apariției: octombrie 2023

ISBN: 978-606-088-371-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: CORINTeens

Teme: moarte, pericol, răzbunare

 

Opinii editoriale

„Adalyn Grace dă viață conceptelor abstracte de moarte și destin, creând personaje fermecătoare, dar cu defecte, care îi vor fascina pe cititori. Răsturnările de situație fac ca volumul să își păstreze tenta polițistă, îmbinând pericolul cu farmecul. O poveste frumoasă, țesută din fire de dragoste, suferință, mister și dorință, care nu dezamăgește.”

Mysterious Galaxy

„Singura modalitate prin care Signa își poate salva unchiul de la a merge nevinovat la închisoare este să accepte avansurile pe care i le face Destinul, chiar dacă acest lucru trezește în ea puteri înspăimântătoare, pe care tânăra luptă din răsputeri să le controleze.”

Publishers Weekly

„Secrete, blesteme, mister, dragoste și un Înger al morții!”

Jennifer L. Armentrout