TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De vorbă cu mama. Ce faci când se termină iubirea?
De vorbă cu mama. Ce faci când se termină iubirea?
Vezi
galerie

De vorbă cu mama. Ce faci când se termină iubirea?

de Ana Maria Ducuță, Nicoleta Profira Muntean

Id: #420831

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De ce unii părinți sunt abuzatorii copiilor lor? De ce unii copii nu își recunosc părinții drept persoane dragi și fug de ei toată viața? Se mai poate repara o relație părinte-copil care a fost distrusă? Și mai ales, ce rol joacă spiritualitatea în toată povestea? M-am așezat cu mama mea, în parc, pe scări, la muzeu, acasă, în studio, pe marginea râului, pe câmp, în toate locurile la care nu te-ai gândi ca fiind potrivite pentru o filmare și am vorbit.

 

Am vorbit despre ce simțim, ce credem, ce am făcut și simțit noi atunci când a fost greu și a durut. Așa a apărut emisiunea „De vorbă cu mama”. Apoi m-am gândit să transform aceste „șezători” și într-o carte, pe care să o poată deschide fiecare persoană care și-a pus cel puțin o dată întrebarea: „Cum să doară mai puțin? Care e rolul meu în viața mea? Ce fac eu cu mine?”

 

Tot ceea ce este scris aici e o bună bucată din viață, emoția și trăirea noastră, necosmetizată și neretușată. Este experiența vindecătoare a ceea ce a trăit mama mea, până la 52 de ani, respectiv eu, fiica ei, până la 31 de ani. Este o carte despre mame, fiice, neputințe, adevăruri, regăsiri, credința și… iubire. Uitați tot ce am scris până acum, este o carte despre singurul lucru care există de fapt, pentru care toate celelalte lucruri sunt create: IUBIREA.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ana Maria Ducuță, Nicoleta Profira Muntean

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786069525036

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika

Teme: adevăr, conflict, copilărie, emoții, familie

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Vara este momentul perfect pentru a te relaxa, a-ți hrăni sufletul și a te pierde în lumi magice și povestiri captivante. Cu atât de multe opțiuni disponibile, este ușor să te simți copleșit atunci câ......“

citește mai mult