TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Terapie pe salteaua de Pilates
Terapie pe salteaua de Pilates
Vezi
galerie

Terapie pe salteaua de Pilates

de Emilia Toma

Id: #430109

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Dorința mea de a expune câteva povești care să aibă la bază tema alegerii nu este întâmplătoare. De la a alege să rămâi într-o relație toxică până la a fi forțată să o faci (cu alte cuvinte, de la un abuz mai mic, dacă îmi permiteți să gândesc abuzul în astfel de termeni, la unul mai mare) nu este o cale foarte lungă. La fel atunci când alegi să te schimbi pentru tine sau când ți se pare că alegi să te schimbi, dar stimulul vine din exterior. Linia de demarcație este foarte fină din moment ce în anumite situații nici nu ne dăm seama că facem demersuri pentru o schimbare pe care știm că, de fapt, ceilalți o vor de la noi. Până nici atunci când o vrem chiar noi nu prea are cum să ne iasă bine dacă există și o presiune exterioară pe lângă. Poate că, uneori, doar presiunea pe care singuri o punem pe proprii umeri devine o piedică în atingerea scopului final, dar când vine din afară?

 

Poveștile din carte nu spun ce se află în spatele lor, motivațiile și observațiile mele, ele doar conspectează câte o bucată din realitatea unor femei cu care am avut de-a face cândva. Vă las să le descoperiți, nu înainte de a adăuga faptul că, pe lângă cele treisprezece povești publicate în anul 2020, în această frumoasă ediție, pentru care îmi arăt toată recunoștința editurii Cuantic și echipei ce a făcut posibilă reeditarea volumului, adaug două povești noi, ca stil diferite de celelalte, dar cu aceleași rădăcini în ceea ce privește motivul pentru care au fost scrise și adăugate aici. Tratează teme noi – abuzul financiar și fricile –, dar pleacă dintr-un punct comun cu toate celelalte: trauma, societatea și realitatea imediată.” Autoarea



Alte titluri pentru EmiliaToma (autor):
O numărătoare inversă (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Emilia Toma

Data apariției: mai 2023

ISBN: 9786069557792

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cuantic

Teme: emoții, feminism, singurătate, societate, conflict, familie

 

Opinii editoriale

„Atunci când o absolventă de sociologie, cu talent de scriitoare, decide pentru o perioadă să devină instructor de fitness, literatura română se îmbogățește cu un volum de proză scurtă ce îți aduce multe teme de reflecție asupra vieții.”

Vicențiu Popa – vlogger literar

„O carte a adevărurilor spuse pe nume, fie ele și incomode, aici printre pagini vom palpa frica, dezolantă dar și angoasele unor femei ce au uitat să fie „femei”. Unele îmbrăcate în dezamăgirile proprii, altele în cele ale adulterului, unele marcate de frica de abandon, iar altele într-o lume creată din piese gata să se năruie în orice clipă.”

Cristina Apostol
Emilia Toma
Emilia Toma
Autor

Emilia Toma, născută în 1989, a terminat un master de Sondaje de Opinie, Marketi...

vezi autor