logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 72,54 lei
-7%78 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 12.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Bucătărie. Reţetar general

Violeta Borzea, Dan Chiriac, Daniela Chiriac
Stoc furnizor
PREȚ: 72,54 lei
-7%78 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 12.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Această culegere de reţete este inspirată din bucătăria tradiţională românească, dar cuprinde şi reţete specifice bucătăriei...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9789736590976
Dimensiuni: 17,5x24,5 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această culegere de reţete este inspirată din bucătăria tradiţională românească, dar cuprinde şi reţete specifice bucătăriei internaţionale. Ineditul acestei cărţi constă în modalitatea de prezentare a reţetelor, menite să vină atât în ajutorul persoanelor specializate în acest domeniu, cât şi al celor care doresc să se iniţieze în arta culinară. Fiecare reţetă conţine consumul specific de materii prime pentru 10 porţii, gramajul produsului finit pentru o porţie şi procesul tehnologic de preparare, fiind concepută pe ideea asigurării unei alimentaţii fundamentate pe principii ştiinţifice. În pas cu cerinţele gastronomiei, această culegere - care conţine circa 1500 de reţete - este destinată să contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, în concordanţă cu principiile echilibrate nutriţional, precum şi la diversificarea sortimentului în acest sector. Cartea este structurată în nouă capitole, corespunzătoare diferitelor grupe de semipreparate şi preparate culinare, şi conţine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinară pentru menţinerea factorilor nutritivi conţinuţi de materiile prime, precum şi metodologia de determinare a valorii calorice şi nutritive a preparatelor culinare, uşor accesibile fiecărei persoane interesate. Departe de a se considera o culegere exhaustivă de reţete, această carte lasă totuşi posibilitatea unei viitoare completări şi, urmând îndeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism între preferinţele dumneavoastră culinare şi reţetele de faţă. Sperăm ca această ediţie - a zecea - să preîntâmpine aşteptările, cerinţele şi preferinţele cititorilor noştri, pe ale căror opinii ne bazăm în perfecţionarea acestei lucrări.

Autor: Violeta Borzea, Dan Chiriac, Daniela Chiriac
Data apariției: 2008
Editura: Naţional
Pagini: 904
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
reţete, preferinţe, culinare, nutriţie
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus