TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Biblia pentru cei mici 978-630-307-010-0
Vezi
galerie

Biblia pentru cei mici

de Violeta Borzea

Id: #434911

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cina cea de taină, Răstignirea, Învierea
 

Descriere produs

Biblia pentru cei mici. Cina cea de taină, Răstignirea, Învierea reprezintă, de fapt, o repovestire a celor mai importante istorisiri din Noul Testament, transpuse într-un limbaj simplu, adaptat pentru înțelegerea celor mici, dar și o călătorie magică în timpurile biblice, fără a pierde însă din frumusețea poetică unică a textului original. Ilustrațiile color extrem de inspirat și instructiv realizate vor face deliciul micilor cititori.

 

Citind această carte, copiii vor descoperi textele biblice cele mai cunoscute și își vor dezvolta cunoștințele de istorie și de geografie.

 

Cartea începe cu povestea Cina cea de Taină, impropriu numită Ultima Cină, a cărei reprezentare iconografică a apărut în arta creștină încă din perioada catacombelor romane. În scena Cinei celei de Taină, Apostolii stau la rând, câte șase de fiecare parte a lui Hristos, înfățișat în centru, și primesc Sfânta Împărtășanie din mâna Lui; celor din dreapta Iisus le oferă Trupul Său, sub forma pâinii, iar celor din stânga le oferă Sângele Său, sub chipul potirului.

 

Timpul copilăriei este timpul împrietenirii de Iisus cu inima curată, iar această carte le oferă copiilor prilejul unei întâlniri atât de necesare cu Dumnezeu.

 

Copiii nu pot citi Biblia pentru adulți, însă pot înțelege lecțiile despre iubire, iertare și speranța pe care aceasta le transmite. Cu ajutorul poveștilor spuse pe înțelesul lor și al explicațiilor celor mari, ei pot descoperi pas cu pas cea mai frumoasă dintre povești, aceea a nașterii, vieții și răstignirii lui Iisus.



Alte titluri pentru VioletaBorzea (autor):
Bucătărie (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Violeta Borzea

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 978-630-307-010-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: creștinism, ortodoxism, Dumnezeu, iubire, prietenie