TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Edituri \Hamangiu
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Pe 31 martie 2006, au iesit de sub tipar primele trei carti cu sigla Editurii Hamangiu. De atunci si pana la inceputul anului 2012 am mai publicat inca 1000 de titluri sau editii noi: de la cursuri universitare, monografii, dictionare si tratate, la sinteze de jurisprudenta, comentarii practice, culegeri de legislatie, comentarii si adnotari ale tuturor codurilor si legilor importante din Romania. Numai carti cu tematica juridica, adresate profesionistilor dreptului, studentilor si tuturor celor interesati de drept si starea legilor in Romania.

Din dorinta de a aduce cartea mai aproape de cei care au nevoie de ea, am demarat proiectul Librariilor Hamangiu, care se gasesc astazi in cele mai importante orase din tara De curand, am lansat libraria virtuala www.hamangiu.ro, in care, pe langa titlurile tiparite, va oferim in format e-book cartile Editurii Hamangiu.

Dupa cativa ani de carti, cifrele de bilant ale Editurii si Librariilor Hamangiu arata astfel: 1000 de aparitii editoriale (conform ISBN-urilor alocate de Biblioteca Nationala a Romaniei); 1,25 mil. euro cifra de afaceri pe anul 2011; o retea cu 10 librarii proprii si peste 100 de librarii partenere; o echipa tanara de profesionisti si o comunitate cu peste 350 de autori dedicati proiectelor editoriale.