TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Reușita la examenul Cambridge Pre A1 Starters Test
Vezi
galerie

Reușita la examenul Cambridge Pre A1 Starters Test

de Larousse

Titlu apărut în colecția Lexis la Meteor Press

Id: #375398

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cambridge Pre A1 Starters Test este primul din cele trei niveluri de examen propuse de Cambridge elevilor care învață limba engleză în școala primară sau la începutul gimnaziului. El atestă faptul că elevul este capabil să comunice într-o manieră simplă în diferite situații ale vieții cotidiene. El se desfășoară în prezența unui profesor examinator, care îl evaluează pe elev în scris și oral (vezi pagina 32 pentru detalierea întrebărilor). Atestând nivelul Pre-A1 al CECRL, care corespunde unei prime inițieri în limba engleză, testul împarte cele patru competențe lingvistice în trei secțiuni: înțelegerea orală (Listening), înțelegerea și exprimarea în scris (Reading&Writing) și exprimarea orală (Speaking). Acest caiet, conceput special pentru a te pregăti într-un mod ludic pentru testul Pre A1 Starters, îți permite să faci progrese în privința celor patru competențe și să te familiarizezi cu exercițiile prezentate la examen.

 

 

Pre A1 Starters este un certificat recunoscut de cele mai bune școli și instituții din lume. Indiferent care este rezultatul tău, vei primi un certificat. Punctajul tău, care se măsoară în numărul de blazoane, îți va atribui nivelul Pre A1 al CECRL. O etapă importantă înainte de a te îndrepta spre examenele de nivel superior, cum sunt Cambridge A1 Movers și Cambridge A2 Flyers!

 

Instrucțiuni în română și engleză

Examenul de Pre A1 Starters are loc integral în limba engleză. Pentru a te pregăti cât mai bine, acest caiet de exerciții îți propune instrucțiuni în română și engleză. Vei putea astfel să te familiarizezi cu vocabularul de examen, să eviți capcanele și să câștigi timp prețios în ziua de examen. În timpul examenului, citește cu atenție aceste instrucțiuni și rezervă-ți timp pentru a le reciti. Acum va conta cu adevărat pregătirea ta datorită caietului de exerciții Larousse!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Larousse

Traducător: Mihaela Adina Eros

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 978-973-728-797-7

Copertă: Paperback

Număr pagini: 64

Limbă: Engleză, Română

Dimensiuni: 19,5x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

 

Loc în topurile Cartepedia