TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Set cafea Little My
Set cafea Little My
Vezi
galerie

Set cafea Little My

Id: #421557

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mominii sunt personaje fictive, create de Tove Jansson. Sunt pline de viață, fără griji, cu forme rotunde, blană albă și bot mare. Deși nu au abilități deosebite, au personalități diferite. Nu au dușmani, dar au și ei frici și neplăceri cum are fiecare dintre noi. Little My (Mimba) locuiește împreună cu familia Mominilor și ia întotdeauna atitudine atunci când observă un comportament nepotrivit. Este mică, hotărâtă și foarte curajoasă. Deși are gura mare și poate fi foarte dificilă, ea are un loc special în Momilandia.

 

Setul pentru cafea al lui Little My (Mimba) îi va încânta pe cei mici! Acesta conține: un ibric, boluri pentru zahăr și cremă, farfurii, cești și lingurițe suficiente pentru patru oaspeți. Farfuriile și lingurile vin în patru culori diferite: roz, verde, turcoaz și liliac. Ideal pentru jocurile de rol!

 

Dimensiuni: 30x24x9cm.
AVERTISMENT: Îndepărtați ambalajul înainte de a da jucăria copilului. A se folosi doar în scop de joacă, nu folosiți alimente. Spălați înainte de utilizare. Doar spălare manuală. Păstrați ambalajul pentru referințe viitoare. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: martie 2022

EAN-13: 6416550197000

Limbă: Engleză

Clasificare: 3-7 ani

Brand: Moomins

Material: plastic