TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Set 48 Piese pentru ritualuri magice
Set 48 Piese pentru ritualuri magice
Vezi
galerie

Set 48 Piese pentru ritualuri magice

Id: #425753

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Kit esențial pentru practicarea magiei
 

Descriere produs

Crează-ți un altar magic!


Tot ceea ce ai nevoie pentru practicarea vrăjilor, incantațiilor, și vindecării spirituale într-o singură cutie!

 

Setul este alcătuit din: 12 pungi cu plante aromatice uscate, individual împachetate, 12 sticluțe transparente umplute cu mini cristale și pietre prețioase, 12 lumânări colorate, și 12 bucăți hârtie de pergament. Toate elementele sunt atent ambalate pentru a preveni deteriorarea lor în timpul transportului.

 

Atent selecționate și uscate, plantele aromatice au rolul de a mari forța incantațiilor și a ritualurilor practicate. Fie că le arzi într-un cazan pentru magie sau le presari de-a lungul cercului magic pe altar, acestea vor elibera energii pozitive. Setul include: salvie, coada șoricelului, sunătoare, lucernă, ciulin binecuvântat, petale de trandafir roșu, isop, frunză de zmeură, lavandă, mugwort, frunză de urzică.

 

Cristalele și pietrele semiprețioase au efecte magice asupra celui care le poartă. 12 Sticluțe transparente, sigilate cu dop de plută, și umplute cu agate, amazonit, ametist, aventurin, fluorit, granat, labradorit, lapis, cristal de stâncă, cuarț trandafir, ochi de tigru, și obsidian fulg de nea, vor completa proviziile tale pentru practicarea incantațiilor magice sau decorul camerei tale.

 

Setul este completat de 12 lumânări colorate, confecționate din parafină, cu fitil de bumbac, ideale pentru a amplifica și elibera energiile pozitive în ritualuri și vrăji, și 12 bucăți de hârtie de pergament pentru a scrie propriile vrăji. Un original set cuprinzând accesoriile esențiale pentru practicarea magiei, care poate fi folosit și în alte scopuri precum confecționarea talismanelor, amuletelor, sau bijuteriilor, și un cadou care va fi apreciat de toți pasionații Wicca.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: septembrie 2022

EAN-13: 5949425613042

Teme: magie

Brand: Craft Mystic

Material: ceară, hârtie, plante, sticlă

 
Toate categoriile:
Shop >> Cartepedia Shop >> Gift >> Deco
Speciale >> Booky Halloween
The Witchcraft Kit Unboxing | Witchcraft Supplies | Craft Mystic
VIDEO