TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Chimie. Clasa a X-a SI-GNV-CMCCCA-05-N-001
Chimie. Clasa a X-a
Vezi
galerie

Chimie. Clasa a X-a

de Gabriela Noveanu, Viorica Tudor

Id: #265018

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Manual aprobat prin Ordinul nr. 3787/05.04.2005.


Se adresează elevilor de la liceele teoretice și tehnologice.


Bine organizat și structurat metodic, manualul este un instrument de lucru eficient pentru profesori și elevi, promovând o pedagogie inovatoare, în care învățarea este centrată pe elev.
Conținuturile sunt tratate riguros științific. Cele șase capitole urmăresc studierea chimiei organice că știință modernă: un ansamblu de fapte care trebuie perceput rațional pentru a evidenția regularități care să permită înțelegerea lumii înconjurătoare .


Conținuturile sunt exacte, actualizate, cunoștințele și conceptele sunt prezentate progresiv, de la simplu la complex, de la particular la general.
Experimentele propuse susțîn consolidarea învățării. Elevii sunt puși în situația de a investiga, descoperind singuri realitățile științifice. Rezultatele experimentelor sunt prezentae sistematic și evidențiate clar și explicit.
Însușirea cunoștințelor este sprijinită sistematic și sintetic în cadrul rubricii „Reține!“, de la sfârșitul fiecărei teme.
Elevii sunt implicați în activități de documentare și de experimentare pentru realizarea unor referate sau proiecte.
Pentru temele și aplicațiile propuse se specifică competențele atinse, iar testele de autoevaluare de la sfârșitul capitolelor sprijină pregătirea independența a elevilor.
Manualul oferă posibilitatea învățării chimiei organice rațional, paralel cu formarea unor deprinderi practice de studiu și de experimentare, într-un mod interactiv și atractiv.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela Noveanu, Viorica Tudor

Data apariției: ianuarie 2005

ISBN: 9789736401817

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sigma

Teme: şcoală