TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Oksa Pollock. Inima celor două lumi (vol III)

Anne Plichota
Seisme, erupţii vulcanice, ploi torenţiale... Pământul este lovit din toate părţile! Fugind din Londra invadată de apele furioase ale...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-426-0
Dimensiuni: 15,5x20 cm
Tip copertă: Paperback

Oksa Pollock. Inima celor două lumi (vol III)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Seisme, erupţii vulcanice, ploi torenţiale...

Pământul este lovit din toate părţile! Fugind din Londra invadată de apele furioase ale Tamisei, Oksa şi familia Pollock pleacă în căutarea Portalului spre Edefia, tărâmul magic al strămoşilor. Este singura lor şansă de a restabili echilibrul celor două lumi.

Începe astfel o aventură foarte periculoasă pentru Oksa, Tânăra Binevoitoare, nevoită să se alieze cu Trădătorii, duşmanii ei de moarte, care abia aşteaptă s-o... trădeze. Din fericire, are în jurul ei şi oameni de încredere: pe Dragomira, nemaipomenita ei bunică, pe Pavel, tatăl care se poate transforma în dragon, pe Gus şi Tugdual, cei doi băieţi rivali la inima ei, şi, bineînţeles, pe credincioşii Sisizurlii, pe Getorix, Indolent, Ghicitoare, Balanso-Goarne şi toate celelalte creaturi simpatice şi extravagante...

După nenumărate obstacole şi peripeţii, va reuşi Oksa să găsească intrarea secretă în Edefia? Şi ce va găsi oare de cealaltă parte a Portalului? 

 

Oksa Pollock a cucerit toată Europa! De la apariţia, în 2010, a primului volum din seria Oksa Pollock, aventura a devenit una de vis: vânzări de sute de mii de exemplare, traduceri în zeci de ţări şi un film care va fi produs în curând! 

 

„Ai grijă, Harry Potter! Tocmai a început POLLOCKMANIA!“

                                                                                                      Le Point

 

Autor: Anne Plichota
Data apariției: august 2012
Editura: Allfa
Pagini: 328
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Carte generala, Literatura pt copii si adolescenti, Literatura pentru adolescenti

Opinia cititorilor