TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sânge regesc

Vanora Bennett
Povestea unei mari regine, o femeie de un curaj imens, care a trăit după propriile-i reguli: o adevarată supravieţuitoare.  În anul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-298-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Povestea unei mari regine, o femeie de un curaj imens, care a trăit după propriile-i reguli: o adevarată supravieţuitoare.

 În anul 1420 o tânără prinţesă a fost dată în căsătorie cuceritorului neamului ei, Henric al V-lea. Ea este Catherine de Valois – o prinţesăfranceza de sânge regesc. El este fiul uzurpatorului tronului englez. Proaspăt întors de pe câmpul de luptă, Henric vine să-şi ceară mireasa şi dreptul la tronul Franţei. Acum Catherine trebuie să devină regina unui om care se simţea mai bine la război decât oriunde altundeva şi soţia unui bărbat hotărât să-i distrugă poporul.  

  Singură şi lipsită de prieteni, îl găseşte pe singurul om care putea înţelege prin ce trecea ea: un tânăr vels, Owain Tudor, la fel de rătăcit printre englezi cum era şi ea. Se întâlnesc două suflete pereche, dar această prietenie se va dovedi pe cât de irezistibilă, pe atât de primejdioasă.  

Vanora Bennett s-a născut şi a crescut la Londra. A petrecut o lungă perioadă departe de ţară, în calitate de corespondent de presa, relatând desfăşurarea unor conflicte politice, militare şi religioase dintr-o serie de ţări marcate de instabilitate politică, de la Angola şi Cambodgia până la Rusia şi Zimbabwe. Este scriitoare şi ziaristă independentă, colaboratoare la ediţia online a ziarului The Times, unde ţine o rubrică săptămânală în care tema predilectă o constituie latura nonconformistă a capitalei britanice. Locuieşte în nordul Londrei împreună cu soţul şi cu cei doi copii.

Data apariției: mai 2011
Editura: Allfa
Pagini: 664
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman istoric, monarhia britanică, dragoste, ficţiune
  • Vanora Bennett - Autor
    Vanora Bennett s-a născut şi a crescut la Londra. A petrecut o lungă perioadă departe de ţară, în calitate de corespondent de presa, relatând desfăşurarea unor conflicte politice, militare şi religioase dintr-o serie de ţări marcate de instabilitate politică, de la Angola şi Cambodgia până la Rusia şi Zimbabwe. Este scriitoare şi ziaristă independentă, colaboratoare la ediţia online a ziarului The Times, unde ţine o rubrică...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Romantic Times Book Reviews
“Vanora Bennett se inspiră din viaţa prinţesei Catherine de Valois, o femeie a cărei iubire a schimbat cursul istoriei. Bennett se apleacă asupra tinereţii, căsătoriei şi văduviei prinţesei de Valois, zugrăvind aievea imaginea anilor tulburi ai războiului şi a intrigilor, precum şi viaşa unei familii disfuncţionale.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus