TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mai puternic decât frica

Marc Lévy
În carcasa unui avion prăbuşit în zăpezile de pe Mont Blanc, Suzie Baker găseşte documentul care ar putea să-i facă dreptate...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-893-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Mai puternic decât frica

MAI MULTE DESPRE CARTE

În carcasa unui avion prăbuşit în zăpezile de pe Mont Blanc, Suzie Baker găseşte documentul care ar putea să-i facă dreptate familiei sale acuzate de înaltă trădare. Dar această descoperire compromiţătoare pune în alertă serviciile secrete americane.

Andrew Stilman, reporter la New York Times, i se alătură fascinantei şi enigmaticei Suzie Baker, pentru a da curs unei anchete de care depinde însăşi viaţa tinerei femei.

Urmăriţi, manipulaţi, Suzie şi Andrew trebuie să evite capcane şi să dejoace planuri, riscând să dezvăluie unul dintre secretele cel mai bine păzite ale vremurilor noastre.

Personaje irezistibile, suspans bine dozat... Cu acest nou roman, Marc Levy imaginează o poveste de o uimitoare modernitate.

Autor: Marc Lévy
Traducător: Aliza Peltier
Data apariției: 2013
Editura: Trei
Titlu original: Un sentiment plus fort que la peur
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
investigație, servicii secrete, anchetă, roman, beletristică
  • Marc Levy Marc Lévy - Autor
    Marc Levy este cel mai citit autor francez contemporan. Cărţile lui sunt traduse în 45 de limbi, regăsindu-se pe majoritatea listelor de bestseller din ţările în care este publicat. S-a născut în 1961, la Paris şi în prezent...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor