TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Jocurile destinului

Douglas Kennedy
Colecții/Serii: Fiction Connection
Fii alături de Sara şi familia ei în Manhattan la o petrecere în ajunul Zilei Recunoştinţei. Este 1945 şi războiul s-a terminat,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-200-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Jocurile destinului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Fii alături de Sara şi familia ei în Manhattan la o petrecere în ajunul Zilei Recunoştinţei. Este 1945 şi războiul s-a terminat, deci cheful de viaţă şi de distracţie e mai mare ca oricând! Dar un musafir nepoftit tulbură seara şi inima Sarei. Şansa de a se întâlni şi alegerile pe care cei doi le fac din acel moment vor avea consecinţe profunde asupra lor şi asupra celor dragi. Drumul fericirii îi cheamă, dar Sara merge pe el cu lacrimi în ochi. Jocurile destinului este o superbă poveste de dragoste, o poveste despre loialitate şi despre întorsăturile ciudate ale destinului.

Autor: Douglas Kennedy
Traducător: Monica Șerban
Data apariției: 2008
Editura: Trei
Titlu original: The Pursuit of Happiness
Pagini: 720
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
1945, dragoste, loialitate, fericire
  • Douglas Kennedy - Autor
    Romanele lui Douglas Kennedy – The Big Picture, The Job, A Special Relationship, State of the Union şi Temptation – au fost traduse în peste 16 limbi, au înregistrat un succes uriaş de piaţă şi s-au bucurat deopotrivă de aprecierea masivă a criticii. Autorul s-a născut în Manhattan în 1955; a călătorit enorm, locuind mai mulţi ani în Australia, apoi în Irlanda. Trăieşte la Londra cu...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The Times
Kennedy este un scriitor adevărat ... întorsăturile de situaţie se petrec la momentul potrivit, iar acţiunea te ţine cu sufletul la gură.
Sunday Telegraph
Povestea captivantă a unei alegeri morale.
Express on Sunday
Kennedy are o scriitură aparte; în romanul său, destinul individului se împleteşte cu istoria... Lăsaţi-vă cuprinşi de farmecul acestei poveşti. Este una dintre cele mai importante apariţii ale anului.
Sunday Business Post
Un excelent spaţiu de evadare.
Marie Claire
Este un roman care merită toată atenţia... captivant de la prima până la ultima pagină.

Opinia cititorilor