TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
What Do You Meme? - Doi iepuri dintr-un foc
What Do You Meme? - Doi iepuri dintr-un foc
Vezi
galerie

What Do You Meme? - Doi iepuri dintr-un foc

Id: #429646

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Jocul de petrecere al situațiilor cu dublu înțeles
 

Descriere produs

Doi iepuri dintr-un foc este un joc de cărți conceput pentru a testa creativitatea și abilitățile de asociere ale jucătorilor.

 

Jocul include un set de cărți cu imagini și un set de cărți cu cuvinte. Scopul jocului este de a găsi cele mai bune combinații între cartea cu imagine și cea cu cuvânt. Fiecare carte cu imagine prezintă o scenă sau o situație, iar jucătorii trebuie să aleagă o carte cu cuvânt care se potrivește cel mai bine cu imaginea.

 

Creativitatea și simțul umorului sunt cheia acestui joc, deoarece combinațiile pot fi amuzante și neprevăzute. Jucătorii trebuie să gândească rapid și să aleagă cele mai interesante și ingenioase combinații pentru a câștiga runde și a aduna puncte.

 

Doi iepuri dintr-un foc este un joc potrivit pentru petreceri, reuniuni de familie sau simple momente de distracție alături de prieteni. Este un mod excelent de a provoca râsete și de a aduce o atmosferă plină de divertisment în jurul mesei.

 

Conține: 175 de cărți albastre, 175 de cărți roșii, 8 cărți whiteboard, 8 markere scrie-sterge, regulament în limba română

Nr jucători: 3-20

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: aprilie 2022

EAN-13: 6426008004880

Limbă: Română

Clasificare: 18-99 ani

Durate joc: 30-90 min.

Brand: Ludicus Games

Material: carton