TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inimi rivale. Rivali (Vol. 3) ST-IVD-INRRV3-20-N-001
Inimi rivale. Rivali (Vol. 3)
Vezi
galerie

Inimi rivale. Rivali (Vol. 3)

de Ivo Dima

Id: #313464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Încă de la prima întâlnire, Jackson Deverell a încercat să își ascundă sentimentele pentru ea și mereu a eșuat, reușind să se facă de râs. Certurile și tachinările constante îl aduc în punctul în care nu mai poate să nege ceea ce simte pentru frumoasa doctoriță cu origini germane, dar când e pregătit să dea toate cărțile pe față, soarta are alt plan pentru el. Unul care o să îl împingă să facă cea mai mare prostie din viața sa.

 

Nora Heimer e o femeie frumoasă, temperamentală și fricoasă. Încearcă să își canalizeze toată energia asupra pacienților săi și a examenului de rezidențiat. Nu voia nicio secundă să se gândească la bărbatul după care tânjește din prima clipă în care a pus piciorul în Austin, Texas. Dar se întâmplă!

 

Iar când o decizie proastă îl îndepărtează din viața ei, Nora își dă seama că ar fi trebuit să își asume propriile sentimente și să nu fugă din calea iubirii.

 

Acum trebuie să îndrepte dezastrul pe care l-a lăsat în urmă și să fie fericită alături de rivalul pe care l-a iubit întotdeauna.

 

Nu rata ultimul volum din trilogie și vezi cum fiecare rival își găsește perechea și fericirea pentru restul vieții.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ivo Dima

Data apariției: iunie 2020

ISBN: 9786069092354

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Stylished

Teme: iubire