TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Parfumul văduvei negre CS-OSM-PARFVN-18-N-001
Parfumul văduvei negre
Vezi
galerie

Parfumul văduvei negre

de Oana Stoica Mujea

Id: #254815

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O întâlnire a bloggerilor într-o cabană izolată. Nimic nu le poate face vreun rău. Cel puțin în aparență. Pentru că, pe neașteptate, trei dintre ei sunt răpiți. Miza e uriașă: un fișier cu informații incriminatoare care ar putea duce la demiterea Președintelui. Dar criminalul, maestru al otrăvurilor, începe să lase în urma sa un șir de cadavre, până când va avea certitudinea că informațiile sunt distruse.

Până când intră în scenă Iolana Știreanu – Lala.

Un roman demn de scenariul oricărui thriller internațional, în care Lala trebuie să dezlege misterul ostaticilor, să dezamorseze o criză politică, să-l demaște pe prim-ministru și să joace ruleta rusească cu însuși Președintele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Oana Stoica Mujea

Data apariției: iunie 2018

ISBN: 978-606-8959-08-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

 

Opinii editoriale

„Chiar am o nostalgie faţă de acest gen şi îmi place eroina pe care am descoperit-o. Este o doamnă înfocată şi neobişnită, care pur şi simplu te lasă fără cuvinte”

Dumitru Crudu

Parfumul văduvei negre este o carte cu parfum etern, ce are un miros de moarte, dar care te îndreaptă spre viaţă, o carte de suflet, cu dinamism şi acţiune”.

Emilia Ghețu

Parfumul văduvei negre are o intrigă de-ți vine să mergi și la WC cu cartea, ca să n-o lași din mână și să ieși din story. E scrisa cool, cum zic unii puștani, cu talent, profesionist. Iar personajul principal, polițista Iolanda Știreanu, are consistență, carne și imprevizibilitate și, nu in ultimul rând, e născătoare de vise erotice (oho!).”

Alex Sima
Oana Stoica Mujea
Oana Stoica Mujea
Autor

Oana Stoica Mujea s-a născut pe 20 mai 1981, la Ştefăneşti, Judeţul Argeş. Acti...

vezi autor