TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jocul ST-HAL-JOCUL0-19-N-001
Jocul
Vezi
galerie

Jocul

de Hanna Lee

Id: #262482

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Vrei să fii Stăpâna mea?
Dar tu vrei să fii Sclavul meu?"


Dintr-o simplă discuție care a degenerat în ceva mai mult decât credeau, jocul lor discret și pervers a evoluat peste așteptări, iar ei s-au pierdut… unul în celălalt.


Cu o carieră de invidiat, Lara împreună cu prietenii săi își dezvoltă o afacere care va avea succes pe plan îndelungat. Cu toate acestea, ea nu crede în puterea dragostei. Asta până când Andrew, prietenul la care nu se aștepta, îi propune un joc camuflat plin de seducție și condimentat cu propuneri indecente și unice. Toate acestea pentru a o face să-și piardă controlul absolut pe care ea susține mereu că-l deține.


Încăpățânați din fire, fiecare dintre concurenți vor încerca prin diferite mijloace să câștige provocarea și a-și arăta triumful față de victimă. Însă tot ce vor reuși să facă va fi să se amăgească reciproc.


Șase zile durează provocarea în care se vor aventura cei doi, la fiecare douăzeci și patru de ore își vor schimba pozițiile. El stăpânul ei, ea sclava lui. Până într-un punct în care unul dintre ei va ceda. Oare cine va fi?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Hanna Lee

Data apariției: mai 2019

ISBN: 9786069017234

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Stylished

Teme: pasiune