TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Calea răzbunării CS-VAA-CALEAR-17-N-001
Calea răzbunării
Vezi
galerie

Calea răzbunării

de Varenne Antonin

Id: #251606

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Birmania, 1852. Sergentul Arthur Bowman și trupa lui primesc o misiune sinucigașă. Soldații englezi cad prizionieri și sunt torturați luni întregi. Ca într-un Vietnam avant la lettre, toți cei care supaviețuiesc rămân profund traumatizați.

Londra, 1858. Chinuit de fantomele trecutului, rătăcind în lumea neclară creată de opiul și ginul pe care le consumă, Arthur Bowman găsește un cadavru în canalizare. Trupul neînsuflețit pare să fi fost schingiuit ca în Birmania. Bowman e convins că făptașul este unul dintre foștii săi soldați și pleacă în căutarea asasinului, ajungând până în Statele Unite aflate în pragul Războiului de Secesiune.

Cu influențe din Rudyard Kipling și Joseph Conrad, cu sensibilitatea psihologică a unui Hugo sau Dostoievski, Antonin Varenne revitalizează marele roman de aventuri, coborând totodată în adâncurile cele mai întunecate ale sufletului omenesc. O călătorie în care viața și drumul fiecărui om sunt o odisee în sine. O călătorie în care calea răzbunării poate fi și calea mântuirii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Varenne Antonin

Traducător: Tudor Călin Zarojanu

Data apariției: decembrie 2017

ISBN: 978-606-8959-04-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 552

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Teme: conflict

 

Opinii editoriale

„Descoperirea literară a primăverii. Un foc de artificii narativ… Antonin Varenne semnează una dintre cele mai entuziasmante cărți ale acestui început de an. (…) Împotriva infernului pe care-l creează oamenii, a violenței și cruzimii lor, Varenne opune căutarea nestăvilită a unui golf al păcii.”

LiRE

„O carte extraodinară! Puțini autori sunt capabil să contopească un roman istoric, un thiller cu un ucigaș în serie și o analiză psihologică, astfel încât acest roman al lui Varenne ar trebui să fie în fruntea oricărei liste de lectură.”

Craig Johnson

„Un roman care vă va bântui încă mult timp după ce terminați să îl citiți.”

La revue
Tudor Călin Zarojanu
Tudor Călin Zarojanu
Traducător

Tudor Călin Zarojanu (n. 1956) este consilier în management și realizator la TVR...

vezi autor